Задава се спин-оф продължение на хитовия сериал "Странни неща"

Сериалът "Странни неща" ("Stranger Things") е толкова успешен, че след стрийма на четвъртия му сезон, не спира да се говори за него.
 
Телевизионното шоу се превърна във втория проект на Netflix, който премина границата от 1 милиард часа гледане. Първият е южнокорейският сериал "Игра на калмари". Това накара продуцентите Duffer Brothers и Netflix бързо да започнат работа върху негов спин-оф ("разклонение").
 
Не се разкриват подробности за сюжета, но по-рано продуцентите обявиха, че спин-оф историята няма да се фокусира върху главните герои Илевън (Eleven) или Стив Харингтън. 
 
Освен това се работи и по театрална пиеса, която се развива в света и митологията на "Странни неща". 
 
Саундтракът му също е тотален хит - той вече е наличен в стрийминг платформите. Песента на певицата Кейт Буш "Running Up That Hill" от 1985-та година буквално възкръсна и вече трета седмица е на първото място в британската официална класация.
 
Колко спечели Кейт Буш от изненадващия успех на "Running Up That Hill"
 
Титаните от Metallica пък буквално благодариха, че огромният им хит "Master of Puppets" озвучава последния епизод от сезона. 
 
"Странни неща 4" дебютира с първите си седем епизода на 27 май, като последните два епизода от сезона бяха пуснати на 1 юли.
 
Поредицата, която е насочена основно към тийнейджърската публика, от доста време е световна сензация, и всичко свързано с нея се радва на голяма популярност. 
 
 
Преди дни в Токио бе открито заведение, вдъхновено от новия сезон на продукцията. Менюто предлага бургер, който една от главните героини в сериала - Илевън, опитва за първи път в живота си. Интериорът на заведението е преработен изцяло в духа на сериала. 
 
Заради огромния интерес, кафенето в Токио може да се посети само с предварителна резервация. Средното време за изчакване за вход е около четири часа, съобщава БТА. 

Свързани новини

Отиде си Фезко от "Еуфория"

01.08.2023

"Еми": номинациите

14.07.2023

"Идолът" бе обявен за най-лошия сериал

06.07.2023

Старт на "И просто ей така": сезон 2

22.06.2023

HBO Max и Discovery+ обединяват сили

25.04.2023