Киноспектакълът "Аватар: Природата на водата" идва на 16-ти декември

Тринайсет годишното очакване е на път да приключи! На 16-ти декември е световната премиера на "Аватар: Природата на водата", включително и представянето на мегахита на Джеймс Камерън в България. Вече е факт и предварителната продажба на билети за филма. 
 
През 2009 година "Аватар" завинаги промени света на киното и се превърна в най-касовия филм на всички времена. Все още малко хора са видели продължението, но вече има възторжени реакции. Главната актриса Зоуи Салдана, която се завръща в ролята на Нейтири, разкри, че е гледала едва 20 минути от филма, но е останала без думи: "Бях безмълвна... Бях трогната до сълзи", сподели Салдана. Без да разкрива сюжета, Салдана споделя още, че на режисьора са му трябвали години, за да изглеждат реалистично тези кадри, но е успял да постигне невъзможното.
 
Новият трейлър на "Аватар: Природата на водата" донякъде разкрива невероятните измерения на фантастични епос на Камерън и дава заявка за едно уникално киноприключение: 

 
Повече от десет години след събитията в Аватар Джейк Съли (Сам Уортингтън) живее щастливо заедно с Нейтири (Зоуи Салдана) и техните деца. Когато стара заплаха се завръща на Пандора, двамата са принудени да напуснат дома си и да се отправят към различни региони на изобилстващата от живот луна и да търсят помощта на други на‘ви племена.
 
Неприятностите обаче ги следват по петите – "Аватар: Природата на водата" е разказ за трагедиите, които преживяват Джейк и Нейтири и битките, които водят, за да останат живи и да запазят семейството си заедно.
 
 
Режисьор е Джеймс Камерън ("Пришълците", "Бездната", "Терминатор 2", "Титаник", "Аватар"), който е и сценарист заедно с Джош Фридман ("Война на световете"). В ролите са Зоуи Салдана, Сам Уортингтън, Сигорни Уивър, Стивън Ланг, Клиф Къртис, Джоел Дейвид Мур, К. К. Х. Паундър, Еди Фалко, Джемейн Клемент, Джовани Рибизи, Мишел Йео и Кейт Уинслет. Продуценти са Джеймс Камерън и Джон Ландау.

Свързани новини

Отлагат продълженията на "Аватар"

14.06.2023

"Почукването" детронира "Аватар"

07.02.2023

Рекордно постижение за новия "Аватар"

19.01.2023

Ново видео от The Weeknd

17.01.2023

Новини за предстоящия "Аватар 3"

05.01.2023