Джони Деп е поканен в нов филм от поредицата "Карибски пирати"?

Джони Деп започва снимките на нов - шести подред филм от поредицата "Карибски пирати" - пет години след предишното приключение на капитан Джак Спароу, пише британската преса.

Според публикация в таблоида "Сън" името на Деп е водещо в списъка на актьорите, извикани за участие в снимките на филма. Засега обаче все още се очаква официално и окончателно потвърждение за участието на актьора.

Изданието пише още, че пробните снимки за продукцията, чието работно заглавие е "Ден в морето" („A Day At The Sea“), ще започнат през февруари във Великобритания.

Отбелязва се също, че проектът е на съвсем ранен етап и не се съобщава кой ще режисира новото приключение. Известно е обаче, че изпълнителен продуцент ще бъде Брус Хендрикс, който участва в създаването на първите три филма.

Петте филма от поредицата "Карибски пирати", първият от които излезе на екран през 2003 г., са донесли над 4,1 милиарда долара в международния бокс-офис, а самият Джони Деп е спечелил над 240 милиона долара от тях. 

Джони Деп идва в България с Hollywood Vampires

Припомняме, бъдещето на Деп във франчайза, а изобщо и в киноиндустрията, беше поставено под въпрос, след като бившата му съпруга Амбър Хърд го обвини в домашно насилие. През юни тази година, след публичен процес пред очите на целия свят, съд във Вирджиния постанови, че твърденията на Хърд са клевета, Джони Деп беше оправдан, а кариерата му на актьор отново тръгна нагоре.

Свързани новини

Джони Деп е крал Луи XV

13.07.2023

Джони Деп контузи глезен

30.05.2023

Джони Деп се просълзи в Кан

17.05.2023

Джони Деп на портокалов джин у нас

12.05.2023

Кои са най-търсените звезди през 2022

29.12.2022