Джеймс Камерън разкри подробности за "Аватар 3"

Под светлината на колосалния успех на "Аватар: Природата на водата", който стана филмът най-бързо преминал границата от 1 милиард долара приходи, режисьорът Джеймс Камерън открехна завесата към третия филм от поредицата "Аватар".
 
"Variety" пише, че в бъдещия филм режисьорът Джеймс Камерън иска да покаже тъмната страна на расата На'ви, която обитава планетата Пандора.
 
В "Аватар" (2009) и продължението "Аватар: Природата на водата" публиката се запозна с два различни клана, горските обитатели Оматикая и водното племе Меткаина - миролюбиви На'ви, които прибягват до насилие само, за да се защитят. 
 
"Аватар: Природата на водата": Гледайте го
 
Публиката обаче може скоро да разбере, че не всички На'ви са добри. Режисьорът Джеймс Камерън каза, че все още неозаглавеният "Аватар 3" ще представи трети клан на Пандора, който ще разкрие тъмната страна на аватарите. 
 
По думите на Камерън третият филм от поредицата ще изследва различни култури от тези, които вече е показал. "Аватар 3" ще запознае публиката с огнения елемент - лошите На'ви или Хората на пепелта. 
 
"Искам да представя На'ви от друг ъгъл, защото досега показвах само добрите им страни", казва Джеймс Камерън. "Ще изследваме и нови светове, като същевременно ще продължим историята на главните герои. Мога да кажа, че последните части ще бъдат най-добрите. Останалите бяха въведение, подреждане на масата, преди да се сервира ястието", казва Камерън.
 
Другото известно е, че "Аватар 3" се очаква да излезе на екран на 20 декември 2024 г. Ако режисьорът продължи франчайза до пети филм, каквито са намеренията, тогава На'ви ще дойдат на Земята.
 
"В "Аватар 5" част от историята ще се пренесе на Земята. Ще отидем там, за да отворим очите на хората, да отворим очите на Нейтири за това, което съществува на тази планета", каза преди време продуцентът Джон Ландау. 
 
"Земята не е представена само от лошите хора, които искат да се възползват от ресурсите на Пандора. Както хората се определят от изборите, които правят в живота си, така и не всички хора са лоши. И не всички На'ви са добри. Така е и на Земята. И ние искаме да запознаем Нейтири с това", добавя Ландау. 

Свързани новини

Отлагат продълженията на "Аватар"

14.06.2023

"Почукването" детронира "Аватар"

07.02.2023

Рекордно постижение за новия "Аватар"

19.01.2023

Ново видео от The Weeknd

17.01.2023

"Аватар 2" не оправда очакванията

19.12.2022


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0