Кино

28.02.201314:48

Johnny Depp се снима едновременно в два филма

Холивудската звезда Johnny Depp потвърди участието си в снимките на два филма наведнъж - "Черната меса" и "Превъзходството". Лентата на Barry Levinson "Черната меса" разказва историята на гангстер и неговия приятел от детството, който е станал най-добрият агент в клона на ФБР в Бостън. John Connoly и... прочети още »
25.02.201315:24

Виж победителите на наградите Oscar 2013 - галерия

Вчера вечерта се проведе церемонията по случай 85-те годишни награди на Академията. Големите победители бяха филмът на Ben Affleck, “Argo”, Daniel Day-Lewis, който спeчели главното мъжко актьорско отличие и Jennifer Lawrence, която отнесе статуетката в съответната женска категория. Ang Lee спечели оскар за режисурата на... прочети още »
22.02.201314:45

Catherine Zeta-Jones отрече слуховете за развод

Catherine Zeta-Jones отрече слуховете за развод с Michael Douglas. 43-годишната актриса опроверга твърденията, че двамата със съпруга й смятат да се разделят след 12-годишен брак. Според слуховете Michael искал да се изнесе от дома им заради натиска върху брака им.   Сп. "National Enquirer" съобщи, че връзката на... прочети още »
21.02.201314:28

Lindsay Lohan дължи пари и на Ashton Kutcher

Lindsay Lohan получавала финансова подкрепа от бившия си приятел Ashton Kutcher. Източници твърдят, че след кратък романс с Lohan преди няколко години, Kutcher е сметнал за свой дълг да помогне на свой приятел. "Ashton винаги е бил добър с нея, но Lindsay винаги го е използвала. Тя го помоли да й даде заем, обещавайки да върне парите... прочети още »
20.02.201311:08

Kristen Stewart е най-несексапилната актриса

Звездата от сагата "Здрач" Kristen Stewart оглави ново британско онлайн допитване за най-несексапилните холивудски актриси. Stewart "победи" Sarah Jessica Parker и Lindsay Lohan в класацията на сайта Menkind на най-непривлекателните кино звезди. Бившата съпруга на Charlie Sheen и Denise Richards и Kirsten Dunst... прочети още »
18.02.201312:02

Hugh Grant стана баща за втори път

Актьорът Hugh Grant стана баща за втори път на 52-годишна възраст. "Много съм развълнуван да обявя, че дъщеря ми си има братче", сподели щастливият татко на своите последователи в социалните мрежи. "Безумно много обичам децата си и тяхната удивителна майка", написа звездата от "Четири сватби и едно... прочети още »
15.02.201316:21

Brad Pitt и Angelina Jolie ще произвеждат вино

Brad Pitt и Angelina Jolie ще пуснат своя марка вино, наречено на името на техен имот във Франция. Холивудските суперзвезди влизат в бизнеса в партньорство с винопроизводителя Marc Perrin и семейството му, след като се запознали през общи приятели и им хрумнала идеята за ново розе, наречено Miraval.   “Много лично сме... прочети още »
12.02.201315:33

Саундтракът на "007 Координати: Скайфол” спечели BAFTA

Саундтракът към новия филм за Джеймс Бонд "007 Координати: Скайфол” с оригиналната музика на утвърдения филмов композитор Thomas Newman вече печели не само пазарни позиции, но и престижни награди. Миналата година се навършиха 50 години от излизането на първия филм от поредицата - "Dr. No” (1962), а на 5 октомври се... прочети още »
08.02.201309:54

В кината от днес

Самоличност на аванта (Identity Thief) Джейсън Бейтман от "Шефове гадняри" и Мелиса Маккарти от "Шаферки" са звездите в щурата комедия "Крадец на самоличност", в която обикновен човек е тласнат към екстремни мерки, за да изчисти името си. След като самоличността му е открадната, той е заплашен да изгуби всичко... прочети още »
07.02.201312:45

Турските сериали шестват по света

В Париж или в Ню Йорк почти никой не е чувал за Сонгюл Йоден и Къванч Тътлату. Но в Дубай, Астана и дори в Атина тези двама турски актьори са идоли, които зрителите боготворят, и са символ на удивителния международен успех на сериалите, произвеждани в Истанбул. Сериалът "Перла" от 2005 г. постави началото. Пет години по-късно... прочети още »
07.02.201311:49

Ева Мендес ще има главна роля в режисьорския дебют на Райън Гослинг

Ева Мендес е най-новото име към актьорския състав на How To Catch a Monster, дебютния филм на Райън Гослинг като режисьор, пише dnevnik.bg. Продукцията ще съчетава приказни елементи със съспенс, а сюжетът ще разкаже за самотна майка с две деца в измислен град. Една вечер по-големият й син намира път към подземен свят, за чието съществуване... прочети още »