Кино

03.04.201313:39

Orlando Bloom дебютира на Бродуей като Ромео

Orlando Bloom ще дебютира на Бродуей в новата постановка "Ромео и Жулиета".   36-годишният актьор ще се превъплъти в образа на трагичния герой Ромео във версията на режисьора David Leveaux на класическата любовна история на Уилям Шекспир, чиято предпремиера ще бъде в Ричард Роджърс Тиътър в Ню Йорк на 24 август, а... прочети още »
26.03.201316:20

Tilda Swinton спа в стъклена кутия в музей

Британската актриса Tilda Swinton направи оригинален пърформанс в Музея на съвременното изкуство в Ню Йорк.   Swinton изигра ролята на музеен експонат, като спа 6 и половина часа в стъклена кутия. До кутията бе поставена табела, указваща всички "материали", от които е направен "експонатът" плюс името на художника:... прочети още »
25.03.201311:53

Гласувай и спечели билети за постановките на Сатиричния театър!

На 7 април 2013 на голямата сцена на Държавния сатиричен театър "Алеко Константинов” ще се състои първата церемония по връчването на наградите "Златен Кукерикон”, с която ще бъде отбелязана 56-годишнината на театъра. В първото по рода си бляскаво шоу Сатиричният театър ще раздаде своите големи награди "Златен... прочети още »
21.03.201315:13

Keira Knightley ще участва във филм за Coco Chanel

Keira Knightley ще участва във филм на Karl Lagerfeld за Coco Chanel.   Британската актриса е сред звездите, които ще участват в късометражната лента за модната дизайнерка. Филмът ще бъде заснет в чест на 100-годишнината на френската модна къща Chanel и ще бъде режисиран от Karl Lagerfeld, настоящият творчески директор на модната... прочети още »
18.03.201314:19

За първи път в България "Крал Лир” едновременно на две сцени

25 март ще остане в историята на българския театър като първата дата, на която се поставя постановка, която може да се гледа едновременно на две сцени. Спектакълът "Крал Лир” на режисьора Стайко Мурджев ще се играе на пловдивска сцена и ще бъде пряко излъчван в столичния театър "София”.  Интерактивното събитие се... прочети още »
15.03.201315:17

Jim Carrey ще се изявява и като детски писател

Jim Carrey ще се изявява и като детски писател Комикът Jim Carrey ще разшири CV-то си, като добави в него и "автор на детски книги". Звездата разкрива, че се е вдъхновил да напише книга, след като е чел приказки на внука си Jackson (3). Пред Associated Press Carrey обобщава: “Ходенето на кино не е лош начин на прекарване на... прочети още »
12.03.201313:51

Brad Pitt направи зоопарк за децата си

Brad Pitt  направи зоологическа градина за своите шест деца в семейната къща във Франция. Сред "експонатите" има кози, лами, гъски, патки, кокошки и зайци.  "Децата искат лъвове и тигри, даже и крокодили. Но Brad се е спрял на варианта мини ферма с по традиционни животни. Те се намират в колибки и над всяка от тях... прочети още »
06.03.201311:05

Виното на Angelina Jolie и Brad Pitt вече е на пазара

Първата партида от виното на звездната холивудска двойка Brad Pitt и Angelina Jolie беше пуснато на пазара. Розето "Miraval", произведено в имението на двойката в град Бриньол в област Прованс-Алпи-Лазурен бряг ще струва около 13 паунда за бутилка. Производството на виното било наблюдавано от френското семейство винари Perrin. Но... прочети още »
04.03.201313:58

Adele подписа договор и за следващия James Bond

  Adele е подписала договор за изпълнение на следващата музикална тема към култовата поредица за елегантният агент, само седмица, след като спечели Oscar за едноименното си изпълнение към последния епизод, "Skyfall". Това беше първа награда на Академията в кариерата на изпълнителката и продуцентите на филма, които... прочети още »
28.02.201314:48

Johnny Depp се снима едновременно в два филма

Холивудската звезда Johnny Depp потвърди участието си в снимките на два филма наведнъж - "Черната меса" и "Превъзходството". Лентата на Barry Levinson "Черната меса" разказва историята на гангстер и неговия приятел от детството, който е станал най-добрият агент в клона на ФБР в Бостън. John Connoly и... прочети още »
25.02.201315:24

Виж победителите на наградите Oscar 2013 - галерия

Вчера вечерта се проведе церемонията по случай 85-те годишни награди на Академията. Големите победители бяха филмът на Ben Affleck, “Argo”, Daniel Day-Lewis, който спeчели главното мъжко актьорско отличие и Jennifer Lawrence, която отнесе статуетката в съответната женска категория. Ang Lee спечели оскар за режисурата на... прочети още »