Кино

24.10.201208:43

Даниел Радклиф е най-богатата млада звезда

Звездата от поредицата "Хари Потър" Даниел Радклиф е най-богатата британска звезда под 30-годишна възраст за втора поредна година. Той изпреварва колегите си Робърт Патинсън и Кийра Найтли. Състоянието на Радклиф от 85,3 милиона долара му осигури първото място в класацията на младите богаташи, съставена от британското сп.... прочети още »
23.10.201209:46

Тони Скот е скочил от моста сам, потвърди аутопсията

Докладът за аутопсията на холивудския режисьор Тони Скот потвърждава, че той се е самоубил. Като причина за смъртта са посочени многобройни травми, причинени от тъп удар, получени при скачането от моста в пристанището на Лос Анджелис, предаде Асошиейтед прес. В разпространения доклад на съдебните медици за смъртта на режисьора на "Топ... прочети още »
19.10.201215:20

Сам Мендес: "Скайфол" е вдъхновен от "Черният...

Режисьорът Сам Мендес призна в интервю, че новият филм за Джеймс Бонд "007 Координати: Скайфол” е вдъхновен от "Черният рицар" на Кристофър Нолан. Режисьорът споделя, че според него колегата му Нолан е постигнал "нещо изключително” и "е променил индустрията" с филма за Батман. "Това, което... прочети още »
19.10.201214:56

Ума Търман кръсти дъщеря си Розалинд Аруша Аркадина Алталун Флоренс

Известната холивудска актриса Ума Търман е кръстила дъщеря си със странното дори и за знаменитости име -  Розалинд Аруша Аркадина Алталун Флоренс Търман-Бюсон. Името на детенцето със сигурност може да кандидатства и в надпревара за най-дълго име! В средната на юли звездата стана майка за трети път. Актрисата роди дъщеричка от... прочети още »
18.10.201213:10

Аштън Къчър е най-високоплатеният ТВ актьор

Актьорът Аштън Къчър оглави годишна класация на списание "Форбс" за най-високоплатени актьори от малкия екран. Звездата от "Двама мъже и половина" е спечелил 24 милиона долара между май 2011 и май 2012 г. от телевизионната си роля. Неговият предшественик от комедията Чарли Шийн дори не попада в топ 10 на класацията.... прочети още »
16.10.201218:22

"По пътя" по Керуак и новият филм на Уди Алън на...

"Изобретението на Хюго" на режисьора Мартин Скорсезе, който до момента не е излъчван у нас, могат да видят зрителите на тазгодишната "Киномания", съобщават продуцентите от НДК. Елегантната приказка за приключенията на осиротяло момче, живеещо на гара в Париж през 30-те години, получи 5 награди "Оскар" от... прочети още »
16.10.201218:17

Почитатели на Патинсън заплашват Кристен с убийство

Звездата от сагата "Здрач" Кристен Стюарт се страхува да не я убие някой почитател на Робърт Патинсън, на когото тя изневери преди няколко месеца. Преди около три месеца едва ли някой би се осмелил да го направи. Но сега актрисата е засипвана с безброй послания и заплахи от почитатели на Патинсън. Близки до нея източници... прочети още »
15.10.201216:32

Шварценегер потвърди римейка на "Конан Варварина"

Арнолд Шварценегер потвърди, че ще има римейк на филма "Конан Варварина". Актьорът разкри, че ще започне работа по лентата след края на снимките на новия си проект и се надява да работи със сценариста на оригиналния филм Джон Милиъс. "Вече говорихме за това, защото става дума за проект, който ми е особено скъп. Първо трябва... прочети още »
15.10.201215:46

Ръсел Кроу се развежда

Австралийският актьор Ръсел Кроу и съпругата му Даниел Спенсър се разделят след девет години брак, съобщава днес австралийската преса. Двойката се развежда по взаимно съгласие. Засега нито Ръсел, нито съпругата му са направили публично изявление. През юни Даниел бе заснета в Сидни, в прегръдка с австралийския танцьор Дамиен Уайтуд, неин... прочети още »
12.10.201212:49

"Цветът на хамелеона" спечели наградата на фестивала...

Голямата награда "Златна роза" от едноименния фестивал във Варна спечели новото бг заглавие "Цветът на хамелеона". Статуетката взеха сценариста Владислав Тодоров, режисьора Емил Христов и изпълнителя на главната мъжка роля Рушен Видинлиев, съобщиха организаторите на 31-я фестивал на игралното кино във Варна. Наградата за... прочети още »
12.10.201207:45

Робърт де Ниро и Джон Траволта си тръгнаха доволни от България

Световноизвестните актьори Джон Траволта и Робърт де Ниро, които дойдоха в София за снимките на филма "Killing Season", си заминаха през тази нощ. В Киноцентъра в Бояна те заснеха две общи сцени от филма, който  е първият, в който двамата си партнират. Официалната премиера на лентата е планирана за догодина. Холивудските... прочети още »