Кино

12.10.201212:49

"Цветът на хамелеона" спечели наградата на фестивала...

Голямата награда "Златна роза" от едноименния фестивал във Варна спечели новото бг заглавие "Цветът на хамелеона". Статуетката взеха сценариста Владислав Тодоров, режисьора Емил Христов и изпълнителя на главната мъжка роля Рушен Видинлиев, съобщиха организаторите на 31-я фестивал на игралното кино във Варна. Наградата за... прочети още »
12.10.201207:45

Робърт де Ниро и Джон Траволта си тръгнаха доволни от България

Световноизвестните актьори Джон Траволта и Робърт де Ниро, които дойдоха в София за снимките на филма "Killing Season", си заминаха през тази нощ. В Киноцентъра в Бояна те заснеха две общи сцени от филма, който  е първият, в който двамата си партнират. Официалната премиера на лентата е планирана за догодина. Холивудските... прочети още »
11.10.201210:18

Бионсе отказа мюзикъла на Клинт Истууд

Певицата Бионсе Ноулс отказа да участва в римейк на класическия мюзикъл "A Star is Born", режисиран от Клинт Истууд. Първоначално звездата беше потвърдила своето участие в четвъртия поред римейк на лентата, но вчера Бионсе обяви, че се отказва от проекта. Източници, близки до нея, потвърдиха новината, обяснявайки, че решението е... прочети още »
10.10.201207:18

Робърт де Ниро пристигна в София

Един от най-големите в световното кино Робърт де Ниро пристигна в столицата ни късно снощи. 45 минути след полунощ актьорът се появи на ВИП-а на летище София и остана безмълвен пред многото журналисти и фенове, които го чакаха часове наред. Звездата от "Шофьор на такси" и "Разяреният бик" изглеждаше стъписан от огромния... прочети още »
08.10.201210:20

Звездата от новия "300" забивал гаджета из София

Звездата от снимащия се в България филм "300: Rise of an Empire" Съливан Стейпълтън бил ядосал продуцентите с непрекъснатите си опити да сваля софиянки из нощните клубове. Това съобщи изданието "Celeb Dirty Laundry". Според източник на таблоида, по време на престоя си в България Стейпълтън е качил килограми и е започнал... прочети още »
08.10.201207:36

Джон Траволта е у нас, чакаме и Робърт де Ниро

Робърт де Ниро и Джон Траволта ще излязат за първи път заедно на голям екран във филма "Killing Season", част от който ще се снима в София. В столицата вече е Траволта, а до дни ще пристигне и киноасът де Ниро. Двете суперзвезди ще останат в София само няколко дни. Според първоначалния план ролята на Робърт де Ниро е щяла да се... прочети още »
05.10.201208:36

Днес е "Световен ден на Джеймс Бонд"

5 октомври 2012 г. е обявен за "Световен ден на Джеймс Бонд”. Поводът е 50-та годишнина на тайния агент, която първо е разказана във филма "Д-р Но" от 1952 година. Специален елемент от многобройните активности в "Световния ден на Джеймс Бонд” е премиерата на документалния филм "Всичко или нищо:... прочети още »
04.10.201208:11

"LED ZEPPELIN Celebration day" на голям екран в кино Арена

Българските фенове на истинския rock имат шанса да заемат почетно място в историята на музиката. Легендарният концерт на LED ZEPPELIN "Celebration day" пристига в кино Арена на 21.10 (неделя) от 19:30 часа. България е част от световната премиера на концерта, влязъл в рекордите на Гинес с "най-търсеният билет в историята на... прочети още »
03.10.201208:38

13 нови български филма на фестивала "Златна роза"

Фестивалът на българския игрален филм "Златна роза" ще се състои от 5-и до 11-и октомври 2012 г. във ФКЦ – Варна, като всички филми от състезателната програма ще бъдат показани в зала 1, съобщиха от Националния филмов център. Фестивалната програма ще включва два конкурса, в които се връчва наградата "Златна роза":... прочети още »
02.10.201210:07

Дрю Баримор роди момиченце

Холивудската актриса Дрю Баримор е родила на 26 септември момиченце от съпруга си Уил Копълман. Новината бе разпространена от Крис Милър от продуцентската компания на Баримор Flower Films. Двойката е нарекла детето си Олив Баримор Копълман. По думите на Милър, бебето е "щастливо, здраво и приветствано от цялото... прочети още »
01.10.201212:58

Деми Мур и Аштън Кътчър никога не са се женили

Деми Мур и Аштън Къчър се разделиха шумно преди няколко месеца, но все още не са подали документи за развод. Оказва се, че вече бившата звездна двойка така и не е сключила истинска граждански брак. Източници, близки до двамата актьори, съобщават, че сватбата по обреда Кабала е чисто символичен акт, който няма нищо общо с официалното... прочети още »