Кино

04.10.201208:11

"LED ZEPPELIN Celebration day" на голям екран в кино Арена

Българските фенове на истинския rock имат шанса да заемат почетно място в историята на музиката. Легендарният концерт на LED ZEPPELIN "Celebration day" пристига в кино Арена на 21.10 (неделя) от 19:30 часа. България е част от световната премиера на концерта, влязъл в рекордите на Гинес с "най-търсеният билет в историята на... прочети още »
03.10.201208:38

13 нови български филма на фестивала "Златна роза"

Фестивалът на българския игрален филм "Златна роза" ще се състои от 5-и до 11-и октомври 2012 г. във ФКЦ – Варна, като всички филми от състезателната програма ще бъдат показани в зала 1, съобщиха от Националния филмов център. Фестивалната програма ще включва два конкурса, в които се връчва наградата "Златна роза":... прочети още »
02.10.201210:07

Дрю Баримор роди момиченце

Холивудската актриса Дрю Баримор е родила на 26 септември момиченце от съпруга си Уил Копълман. Новината бе разпространена от Крис Милър от продуцентската компания на Баримор Flower Films. Двойката е нарекла детето си Олив Баримор Копълман. По думите на Милър, бебето е "щастливо, здраво и приветствано от цялото... прочети още »
01.10.201212:58

Деми Мур и Аштън Кътчър никога не са се женили

Деми Мур и Аштън Къчър се разделиха шумно преди няколко месеца, но все още не са подали документи за развод. Оказва се, че вече бившата звездна двойка така и не е сключила истинска граждански брак. Източници, близки до двамата актьори, съобщават, че сватбата по обреда Кабала е чисто символичен акт, който няма нищо общо с официалното... прочети още »
01.10.201212:27

Ан Хатауей се омъжи

Ан Хатауей се омъжи за приятеля си Адам Шулман. Актрисата мина под венчило с Адам, за когото се сгоди през ноември м. г., на малка церемония в Биг Сур, Калифорния в събота. Около 100 гости присъствали на сватбата, която започнала в петък вечер с репетиция на вечерята преди същинската сватба в частно имение. Ан била облечена в рокля на... прочети още »
28.09.201216:23

Препоръчваме ви да гледате на кино:

"Диваци" "Диваци" е най-новият филм на знаменития режисьор Оливър Стоун. В него той пресъздава вълнуващия разказ от едноименния роман на Дон Уинслоу, превърнал се в бестелър на Ню Йорк Таймс. Книгата вече е на българския пазар. Впечатляващият екшън-трилър на Стоун събира заедно на големия екран големите актьори Салма... прочети още »
28.09.201215:18

Рийз Уидърспуун роди трето дете

Актрисата Рийз Уидърспуун (Reese Witherspoon) роди третото си дете. Тя спази традицията звездите да избират нестандартни имена за децата си и кръсти момченцето си на американски щат. Малкото бебе носи името Тенеси Джеймс, а причината актрисата да избере името е, че когато е била млада е живяла в щата Тенеси. И майката и новороденото са в... прочети още »
27.09.201218:04

Джъстин Тимбърлейк ще играе алкохолик

Актьорът Джъстин Тимбърлейк ще играе зависим от алкохола кулинарен критик в новия си филм "The Last Drop". Звездата от "Дилъри на време" ще поеме главната роля в романтичната комедийна драма, чийто режисьор ще бъде Питър Солет. Наскоро певецът приключи работа по "Trouble with the Curve", където работи с... прочети още »
25.09.201216:16

Анджелина Джоли се нуждае от животоспасяваща операция

Анджелина Джоли се нуждае от трансплантация на черен дроб, гръмнаха турски медии. Холивудската актриса и специален посланик на Върховния комисар на ООН по въпросите на бежанците била в Анкара и тайно е обсъдила с турски лекари трансплантацията. Твърди се, че актрисата страда от чернодробно заболяване, предизвикано от заразяване с хепатит... прочети още »
25.09.201215:20

Чарлийз Терон с ново гадже

37-годишната южноафриканска актриса Чарлийз Терон има нова връзка с актьора Ерик Стоунстрийт. Пълничкият актьор е познат най-вече като хомосексуалиста Камерън Тъкър от сериала Modern Family. Двамата се познават от общи приятели и постепенно отношенията им са прераснали в нещо повече. Ерик Стоунстрийт получи награда "Еми" за... прочети още »
24.09.201216:52

Оливър Стоун и Джон Траволта получиха награди за цялостно творчество

Само в рамките на седмица, звездата от новата кино премиера "Диваци" Джон Траволта получи две награди за цялостно творчество. След като бе удостоен с нея на филмовия фестивал в Цюрих миналата седмица, вчера актьорът получи и почетното отличие "Доностия” на  фестивала в Сан Себастиан. По време на юбилейното 60-то... прочети още »