Кино

31.08.201217:02

Обрат в съдбите на героите в "Седем часа разлика"

Хитовата поредица "Седем часа разлика" се завръща в ефира на bTV с трети сезон. Съдбата на героите ще тръгне в неочаквана посока. Тази есен зрителите ще разберат дали Милото (Калин Сърменов) ще повярва на дългогодишната си приятелка Таня Стоева (Ваня Цветкова), че техният ментор – Коцев (Максим Генчев) се е опитвал да ги... прочети още »
31.08.201216:09

Сейдж Сталоун е починал от сърдечен удар

Сърдечен удар е причинил смъртта на Сейдж Сталоун, син на прочутия актьор Силвестър Сталоун. Това съобщи следователят, занимаващ се с делата за внезапна и насилствена смърт, Фред Корал. "Няма никакви основания да смятаме, че е имало предозиране. Смъртта е настъпила по естествени причини", подчерта той. По-рано редица американски... прочети още »
30.08.201215:14

Кинофестивалът във Венеция официално бе открит

69-то издание на кинофестивала във Венеция беше официално открито тази вечер с традиционното дефиле на актрисите и актьорите върху червения килим в Лидо. На церемонията по откриването в Двореца на киното, който беше частично ремонтиран, председателят на Биеналето във Венеция Паоло Барата припомни, че Мостра, доайен на кинофестивалите в... прочети още »
29.08.201208:47

Виж най-интересните премиери на кинофестивала във Венеция

С филма "Фундаменталист въпреки волята си" на индийската режисьорка Мира Наир днес започва кинофестивалът във Венеция. Премиерата е  извън състезателната програма на най-стария кинофорум в Европа. Друго любопитно заглавие извън конкурсната програма ще бъде документалният филм за Майкъл Джаксън "Bad 25" на режисьора... прочети още »
28.08.201218:08

Официален каст на "Игрите на глада: Възпламеняване"

Преди дни стана известно, че младият актьор Сам Клафлин е последното ново попълнение към продукцията по бестселъра на Сюзан Колинс "Игрите на глада: Възпламеняване". Той се превъплъщава в ролята на Финик - представител на Окръг 4, интелигентен и харизматичен, който става победител в Игрите на глада едва на 14 години. Основните... прочети още »
28.08.201217:11

Отново трагедия в семейството на Силвестър Сталоун

Силвестър Сталоун оплаква смъртта на своята полусестра само шест седмици след като изгуби сина си Сейдж. (на снимката актьорът и семейството му отиват на премиерата на Expendables 2 в LA) 36-годишният син на актьора беше открит мъртъв в Лос Анджелис миналия месец, а семейството беше разтърсено от нова трагедия в неделя, когато полусестрата... прочети още »
28.08.201215:25

Брад Пит ще пие на сватбата си от собствена реколта вино

Актьорът Брад Пит ще гощава гостите на сватбата си със собствената реколта вино, отгледана в имението му Миравал в Южна Франция. Актьорът и Анджелина Джоли, които ще се венчаят във Франция, ще предложат на гостите си скъпо вино, включително от личното производство на Пит, наречено "Pink Floyd". Избата на Брад се гордее с някои... прочети още »
27.08.201211:18

Ник Кейв е сценарист на гангстерския екшън "Беззаконие"

От 7 септември ни предстои да се запознаем с един ярък отрязък от историята на американската престъпност в гангстерския епос "Беззаконие". Филмът на режисьора Джон Хилкоут (“Пътят“, “Предложението“) проследява истинската история на прословутите трима братя Бондюрант – контрабандисти, които правят скок... прочети още »
27.08.201207:24

"Непобедимите 2" все още са непобедими в Северна Америка

Въпреки много слабия откъм приходи уикенд, екшънът "Непобедимите 2", сниман главно в България, продължава да е на първото място в американския бокс офис. Лентата, в която участват Сталоун, Шварценегер, Уилис, Норис, Стейтъм и други екшън величия е спечелила 13,5 милиона долара.  <br... прочети още »
24.08.201217:05

"Passion" - нов еротичен трилър от Брайън де Палма - видео

Излезе дебютният трейлър на новия еротичен трилър на Брайън де Палма – "Passion", с участието на красавиците Нуми Рапас ("Прометей)  и Рейчъл Макадамс ("Тетрадката"). Филмът е римейк на френската лента "Love Crime" и разказва за амбициозна бизнес дама и нейното протеже, чиито отношения стават... прочети още »
24.08.201207:57

Чък Норис няма да играе в "Непобедимите 3"

Чък Норис се отказва от третата част на "Непобедимите". "За мен беше удоволствие да снимам "Непобедимите", но това беше последната част за мен. Не мога да опиша колко съм благодарен, че имах възможността да работя с тези хора, много от които познавам от години", каза още актьорът по време на премиерата на... прочети още »