Кино

27.08.201211:18

Ник Кейв е сценарист на гангстерския екшън "Беззаконие"

От 7 септември ни предстои да се запознаем с един ярък отрязък от историята на американската престъпност в гангстерския епос "Беззаконие". Филмът на режисьора Джон Хилкоут (“Пътят“, “Предложението“) проследява истинската история на прословутите трима братя Бондюрант – контрабандисти, които правят скок... прочети още »
27.08.201207:24

"Непобедимите 2" все още са непобедими в Северна Америка

Въпреки много слабия откъм приходи уикенд, екшънът "Непобедимите 2", сниман главно в България, продължава да е на първото място в американския бокс офис. Лентата, в която участват Сталоун, Шварценегер, Уилис, Норис, Стейтъм и други екшън величия е спечелила 13,5 милиона долара.  <br... прочети още »
24.08.201217:05

"Passion" - нов еротичен трилър от Брайън де Палма - видео

Излезе дебютният трейлър на новия еротичен трилър на Брайън де Палма – "Passion", с участието на красавиците Нуми Рапас ("Прометей)  и Рейчъл Макадамс ("Тетрадката"). Филмът е римейк на френската лента "Love Crime" и разказва за амбициозна бизнес дама и нейното протеже, чиито отношения стават... прочети още »
24.08.201207:57

Чък Норис няма да играе в "Непобедимите 3"

Чък Норис се отказва от третата част на "Непобедимите". "За мен беше удоволствие да снимам "Непобедимите", но това беше последната част за мен. Не мога да опиша колко съм благодарен, че имах възможността да работя с тези хора, много от които познавам от години", каза още актьорът по време на премиерата на... прочети още »
23.08.201211:49

Младокът Сам Клафлин ще изиграе Финик в "Игрите на глада:...

Британският актьор Сам Клафлин (Sam Claflin) получи ролята на красавеца Финик Одеър в „Игрите на глада: Възпламеняване”.  Втората част от хитовата трилогия с Дженифър Лорънс, Джош Хътчерсън и Лиам Хемсуърт ще излезе на голям екран през 2013 година. След седмица на спекулации, от Lionsgate официално потвърдиха, че... прочети още »
23.08.201211:28

Том Круз с нова екшън роля в "Джак Ричър" - видео

След триумфалната серия "Мисията невъзможна: Режим Фантом", която събра близо 700 милиона щатски долара приходи от кинопрожекции в света, 50-годишният Том Круз поема друга емблематична роля в продукция, която може да се превърне в нова успешна екшън поредица. Бившият военен следовател Джак Ричър е герой на десетки бестселъри на... прочети още »
20.08.201213:27

Изложба с оръжия от "Непобедимите 2"

Изложба с оръжия от "Непобедимите 2"  ще съпътства представянето на филма в страната. Реквизитът за пръв път напуска Киноцентъра, съобщават разпространителите от "А плюс Синема". Съорганизатори на пътуващата експозиция са "Ню имидж",  "Ню Бояна филм", кино "Арена" и... прочети още »
20.08.201207:33

Режисьорът Тони Скот се самоуби

Режисьорът Тони Скот се самоуби, като скочи от мост, съобщават световните медии. 68-годишният Скот е режисирал филми като "Топ Гън", "Полицаят от Бевърли Хилс" 2 и "Обществен враг". Той е починал вчера, уточнява "Дейли Мейл". Британският режисьор, който е брат на Ридли Скот, скочил от моста Винсънт... прочети още »
20.08.201207:29

Произведено в България е номер 1 в САЩ

Филмът "Непобедимите 2" и дистрибуторите му, напомпали мускули и заедно, детронираха от върха на северноамериканския боксофис "Джейсън Борн, наследството". Това са резултати от публикуваната в неделя класация на Ексибитър Рилейшънс /Exhibitor Relations/. 355 е сумата от годините на главните звезди Силвестър Сталоун,... прочети още »
17.08.201207:29

В кината от днес

Непобедимите 2 (The Expendables) В продължението на блокбастъра от 2010-та безсмъртните екшън герои Сталоун, Ли, Норис, Лундгрен, Ван Дам, Уилис и Шварценегер се съюзяват със Стейтъм, Крюс, Котур и Хемсуърт, за да раздадат справедливост. Непобедимите отново се събират, когато Мистър Чърч (Брус Уилис) им урежда привидно лесна задача.... прочети още »
16.08.201215:50

Отрекоха,че ще снимат "Снежанка и ловецът 2" без Кристен...

Представители на "Юнивърсъл пикчърс" опровергаха информацията, че киностудията се е отказала от по-нататъшно сътрудничество с актрисата Кристен Стюарт при заснемането на продължението на филма  "Снежанка и ловецът", съобщи The Wrap.  Източник на информацията за продължение  на лентата... прочети още »