Кино

25.07.201212:25

"Ледена епоха 4" трета седмица е най-гледаният филм у нас

След третият си уикенд в българските киносалони четвъртата поред "Ледена епоха" - "Континентален дрейф" продължава да е най-гледаният филм у нас, сочат обобщените данни от кината в България.  Триизмерният филм за приключенията на Мани, Диего, Сид и компания е на път да стане първият филм, и то... прочети още »
25.07.201207:28

Деми Мур в истерия заради Къчър

Деми Мур изпаднала в истерия, след като разбрала за новия любовен роман между бившия й съпруг и Мила Кунис. 49-годишната Мур била дълбоко шокирана от разпространените снимки на двамата целуващи се актьори. Според близки до Деми източници звездата била изумена и отново изпаднала в депресия. "За Деми Аштън е незараснала рана, която... прочети още »
24.07.201214:19

Аштън Къчър и Мила Кунис живеят заедно

Актьорите Аштън Къчър и Мила Кунис делят един покрив, въпреки че официално отказват да потвърдят връзката си. Британските медии разпространиха интимни снимки на звездите в Лос Анджелис. Двамата изглежда вече не се крият, а злите езици заговориха, че те дори живеят заедно. "Живеят заедно от няколко месеца, но успяха да скрият тайната... прочети още »
24.07.201207:21

Звезди от "Здрач" май ще се женят

Актьорът Робърт Патинсън намекна, че може би ще се ожени за друга звезда от вампирската филмова сага "Здрач" - Кристен Стюарт.   Неотдавна стана ясно, че Патинсън и Стюарт известно време насам са интимни. Сега актьорът намеква, че двамата може би скоро ще узаконят връзката си чрез официален брак. "Наскоро едно... прочети още »
20.07.201213:00

Мъж застреля десетки на премиерата на "Черният Рицар:...

Най-малко 14 души са убити, а 50 ранени, след като въоръжен мъж откри огън в претъпкано кино на премиерата на най-новия филм за Батман в американския щат Колорадо, съобщи полицията. Свидетели, интервюирани от местни медии, описват хаос на премиерата на "Черният рицар: Възраждане" (The Dark Knight Rises). Тя разказват, че преди да... прочети още »
19.07.201211:57

Том Круз ще съди журналисти

Адвокатът на Том Круз обяви, че звездата ще съди сп. "National Enquirer" за клевета. Причината е публикация, според която, звездата малтретирал съпругата си Кейти Холмс и държал дъщеря си Сури пет месеца в стая без прозорци. Адвокатът на Круз е изпратил писмо до медията, в което я обвинява във "фалшиви и порочни лъжи",... прочети още »
17.07.201208:48

"Черният рицар: Възраждане" с първи коментари в Мрежата

Първите мнения за новия Батман - "Черният рицар: Възраждане" са вече в Мрежата и според мнозинството от тях, новият филм на Кристофър Нолан отговаря на всички очаквания. "Такава тежест на гърдите си, каквато носи последният Батман на Кристофър Нолан, са имали наистина малко блокбъстъри. Но катаклизмичната версия на обсадения... прочети още »
17.07.201208:40

Ума Търман роди третото си дете

Холивудската актриса Ума Търман в неделя е родила своето трето дете. Търман е станала майка на дъщеричка, като бащата е швейцарският финансист Арпад Бюсон. Другите две деца на актрисата са от колегата й Итън Хоук, с когото Търман се срещна по време на снимките на филма "Гатака" (1997) - 13-годишната Майя Рей и 10-годишният Левон... прочети още »
13.07.201208:12

В кината от днес

Невероятният Спайдър-мен 3D (The Amazing Spider-Man) Гимназистът Питър Паркър е аутсайдер не само в училището си, но и в живота. Изоставен от родителите си без обяснение, Питър е отгледан от своя чичо Бенджамин Паркър и неговата съпруга Мей Паркър. Както повечето младежи на неговата възраст, Питър се опитва да открие своята истинска същност... прочети още »
10.07.201208:16

Том Круз и Кейти Холмс постигнаха споразумение

Том Круз и Кейти Холмс са постигнали "частно" споразумение за развода. Двамата актьори заявяват, че искат да действат в името на "най-добрите интереси" на шестгодишната си дъщеря. В изявлението се казва още, че всеки от тях ще уважава "вярванията" на другия при отглеждането й (Круз е отявлен привърженик на... прочети още »
10.07.201208:10

Завършиха снимките на "Хобитът"

Завършиха снимките на предисторията на "Властелинът на пръстените" - "Хобитът". Режисьор на лентата е Питър Джаксън, а главните роли се изявяват актьорите Мартин Фрийман, Иън МакКелън, Кейт Бланшет и Орландо Блум. Снимките на продължението на трилогията "Властелинът на пръстените" започнаха през март 2011 година... прочети още »