Кино

21.06.201210:46

Официален трейлър на "Здрач: Зазоряване - Част 2"

Излезе първият официален трейлър на "Здрач: Зазоряване - Част 2" (Twilight Breaking Dawn Part 2). Финалът на вампирската сага  излиза на 16 ноември. В последната серия бебето на вампирите Едуард и Бела, Ренесме вече е малко момиче. Вълците искат да убият момиченцето, но за радост на семейство Кълън, Джейкъб е белязал... прочети още »
21.06.201210:20

Никол Кидман отпразнува рождения си ден на концерт на Лейди Гага

Актрисата Никол Кидман отпразнува 45-я си рожден ден със съпруга си Кийт Ърбан. Кънтри музикантът завел холивудската звезда на обикновена вечеря в гръцки ресторант в Сидни, след което двамата отишли на концерт на Лейди Гага. На шоуто присъствали и родителите на Кидман д-р Антъни и Джанел Кидман. Актрисата трябвало да се облече топло,... прочети още »
20.06.201218:27

Кристен Стюарт е най-скъпата актриса според "Форбс"

Звездата от "Здрач" Кристен Стюарт е начело в годишната класацията на сп. "Форбс" за най-скъпоплатените актриси в Холивуд.  Стюарт е попълнила банковите си сметки с 34,5 милиона долара - възнагражденията й от двете части на вампирската сага, както и лентата "Снежанка и ловецът". Звездата... прочети още »
20.06.201210:31

Облечи се подходящо и гледай безплатно "Улични танци 2"!

Представяме ви музиката от предстоящия кино хит "Улични танци 2” и ви уверяваме, че без значение дали сте латино или R&B танцьор, песните включени в ритмичната тава няма да ви позволят да стоите неподвижно на едно място за повече от минута. За да се подкрепим с доказателства, ще изредим само парчета като "We Will Rock... прочети още »
19.06.201211:35

Матю Макконъхи е най-сексапилният татко в Холивуд

Младоженецът Матю Макконъхи оглави онлайн класация за най-сексапилния татко в Холивуд, съставена по повод Деня на бащата. Макконъхи, който миналия уикенд се ожени за приятелката си Камила Алвес, и е баща на две деца, получи 21 на сто от гласовете на участниците в допитването, осъществено от кино сайта Fandango.com. Той изпревари с 5 на сто... прочети още »
18.06.201207:13

Top 10 на филмовите премиери до края на годината - видео

Представяме ви топ 10 на филмите, които не бихме пропуснали да гледаме, и които ще излязат до края на 2012 година. Вижте информация и трейлъри на лентите, а ако вие имате различни предложения, ще се радваме да ги споделите с нас. 1. „The Great Getsby”  („Великият Гетсби”) – режисьор Баз Лурман... прочети още »
15.06.201212:10

Препоръчваме ви да гледате на кино:

"Рок завинаги" ("Rock of Ages") "Rock of Ages" е адаптация на страхотния мюзикъл от Бродуей, номиниран пет пъти за наградата Тони. Режисьор на продукцията е Адам Шанкман ("Лак за коса"). Филмът разказва трогателната история на Шери, момиче от провинцията и градското момче Дрю, чийто съдби се... прочети още »
15.06.201209:53

HBO се извини за отрязаната глава на Буш

Гигантът HBO публикува официално извинение за отрязаната глава, наподобяваща тази на бившия американски президент Джордж У. Буш, която бе показана в една от сцените на хитовия сериал "Игра на тронове". "Силно ужасени сме от случилото се. Намираме го за неприемливо, неуважително и за много лош вкус", обяви в комюнике... прочети още »
14.06.201220:12

Аштън Къчър, като младия Стив Джобс - снимки

Актьорът Аштън Къчър (Ashton Kutcher) в момента се труди над отговорната задача да изгради правдоподобно образа на Стив Джобс (Steve Jobs), в годините на старта на зашеметяващата му кариера, като създател на Apple и не само. 34-годишният актьор се е дегизирал напълно в стила на 80-те години на миналия век, с ретро дрехи, брада и... прочети още »
14.06.201219:53

Първи кадри на детето на Бела и Едуард от "Здрач"

Американското списание "Entertainment Weekly" публикува първите снимки на Ренесме – дъщерята на вампирите Бела и Едуард. Малката красавица е изиграна от Макензи Фой и има ключова роля в дългоочаквания финал на сагата - "Здрач: Зазоряване – част II". Вижте всички ексклузивни кадри тук. "Кристен и... прочети още »
14.06.201208:51

Алисън от "Американски пай" роди момиче

Звездата от "Американски пай" Алисън Ханигън роди момиченце. Второто детенце на актрисата и съпруга й Алексис Денисоф е проплакало на 23 май. Малката се казва Кийва Джейн Денисоф. Първата дъщеря на двойката Сатяна Мари Денисоф се роди през 2009 г. Малко след раждането Алисън Ханигън публикува в Twitter снимка на малката ръка на... прочети още »