Кино

19.05.201212:23

Уил Смит наби журналист в Москва

Уил Смит зашлеви журналист по време на премиерата на филма "Мъже в черно 3" в Москва. Актьорът, който от 15 години е женен за Джейда Пинкет, предприе крайното действие, защото мъжът се опитал да го целуне по устата, предаде inews.bg. Шегаджията Виталий Седюк е водещ в украинска телевизия и е известен с провокациите си към... прочети още »
18.05.201210:24

Осем филма от Кан, за които ще съжалявате ако пропуснете

"Moonrise Kingdom" Във филма под режисурата на Уес Андерсън, действието се развива през 60-те. Двама влюбени младежи изчезват от града, за да се усамотят. Властите са убедени, че нещо им се е случило и затова сформират групи, които започват да ги издирват. Начело е шерифът на градчето (Брус Уилис), който пък има афера с майката... прочети още »
18.05.201210:10

Марион Котияр е фаворит за "Златна палма"

Премиерата на драмата "De rouille et d'os” („Rust & Bone”) спечели позитивни отзиви от критиката и превърна френската актриса Марион Котияр в един от първите фаворити за "Златна палма" за най-добра актриса, пише британският в. "Телеграф". Филмът на режисьора на Жак Одияр, носител на... прочети още »
17.05.201210:42

С комедия и феминистки скандал започна фестивалът в Кан. Виж...

Със сканадал от дискриминационен характер започна 65-тото издание на фестивала в Кан. Медиите коментират възмутени, че сред режисьорите в основната конкурсна програма, в която се състезават 22 филма, няма нито една жена. Британската режисьорка Андреа Арнолд, която е член на журито, коментира, че всъщност просто малко жени правят филми.... прочети още »
16.05.201208:48

Започва 65-ият кинофестивал в Кан

От днес в продължение на 12 дни във френския град Кан ще се проведе най-престижния кинофестивал в света, на който тази година ще бъдат представени 91 филма от около 30 страни. За 65-та година на фестивала ще дойдат най-известните лица от света на киното като Никол Кидман, Брад Пит и Анджелина Джоли, Марион Котийар, както и представители на... прочети още »
14.05.201212:01

"Снежанка и ловецът" - мрачна адаптация на приказката на...

Носителката на "Оскар" Чарлийз Терон и звездата от поредицата "Здрач" Кристен Стюарт се изправят една срещу друга в епичната битка между добро и зло "Снежанка и ловецът". В съвременната, по-мрачна версия на класическата приказка, Снежанка (Кристен Стюарт) е решителна принцеса, която героично се бори да спаси... прочети още »
14.05.201210:13

Крис Хемсуърт стана баща

Актьорът Крис Хемсуърт и съпругата му, актрисата Елса Патаки, станаха родители за първи път. 28-годишният австралиец станал баща в петък, съобщава американското сп. "Ю Ес Уикли". Малкото момиченце на двойката се родило в Лондон и то ще носи името Индия Роуз. Хемсуърт и Патаки се ожениха през 2010 г. и съобщиха, че ще стават... прочети още »
14.05.201209:52

Патрик Демпси остава в "Анатомията на Грей" поне до 2014 г.

Актьорът Патрик Демпси зарадва почитателите на сериала "Анатомията на Грей" с решението си да поднови договора си за още две години, съобщават британски медии. Демпси е част от хитовия медицински сериал вече осми сезон, но договорът му изтече този месец и той неотдавна призна, че не е сигурен дали иска да продължи да изпълнява... прочети още »
11.05.201208:13

Препоръчваме ви да гледате на кино:

"Тъмни сенки" (Dark Shadows) Продукцията на Тим Бъртън е базирана на популярния телевизионен сериал "Тъмни сенки", създаден от Дан Къртис и излъчван в периода 1966-1971 година. Разчитайки на комбинацията между мрачна атмосфера, черен хумор и най-различни герои, повечето вампири и върколаци, телевизионните серии се... прочети още »
11.05.201207:27

Джордж Клуни събра $6 милиона за Барак Обама

Приемът на президента Барак Обама в имението на звездата Джордж Клуни ще донесе на предизборния му щаб 6 милиона долара, съобщиха информационните агенции. 150-те гости на приема са събрали огромната сума  за честта да вечерят с Обама. Сред гостите на събитието, организирано от Джордж Клуни в подкрепа на кампанията на демократа, са... прочети още »
10.05.201210:06

Ридли Скот събира заедно Пенелопе Крус, Хавиер Бардем и Брад Пит

Въпреки че светът е в очакване на високобюджетната фантастика на Ридли Скот "Прометей", режисьорът вече събира каста за следващия си проект. Това ще бъде трилърът "The Conselor", за който се заговори в началото на годината, а вече към него са привлечени имена като Брад Пит, Камерън Диас и семейната двойка Хавиер Бардем и... прочети още »