Кино

14.06.201208:51

Алисън от "Американски пай" роди момиче

Звездата от "Американски пай" Алисън Ханигън роди момиченце. Второто детенце на актрисата и съпруга й Алексис Денисоф е проплакало на 23 май. Малката се казва Кийва Джейн Денисоф. Първата дъщеря на двойката Сатяна Мари Денисоф се роди през 2009 г. Малко след раждането Алисън Ханигън публикува в Twitter снимка на малката ръка на... прочети още »
12.06.201212:25

"Момчето, което беше цар" с единствена прожекция в НДК

Авторите на "Георги и пеперудите" подготвят уникална за България прожекция на последния си филм - "Момчето, което беше цар". Събитието ще се състои на 15 юни в зала 1 на НДК, съобщиха от продукцията. Изборът на тази дата не е случаен – 16 юни е рожденият ден на Симеон Сакскобургготски. Този подход цели да провокира... прочети още »
11.06.201215:11

Представяме ви "Rock оf Ages" - най-очакваният мюзикъл...

"Rock of Ages" е адаптация на страхотния мюзикъл от Бродуей, номиниран пет пъти за наградата Тони. Режисьор на продукцията е Адам Шанкман. Филмът разказва трогателната история на Шери, момиче от провинцията и градското момче Дрю, чийто съдби се преплитат на булевард Сънсет Стрип, докато гонят "американските си мечти”.... прочети още »
11.06.201208:17

Матю Маккхонъхи се ожени

Американският актьор Матю Макконъхи (Matthew McConaughey) се ожени за бразилската манекенка Камила Алвес(Camila Alves), съобщава списание "People". Церемонията бе в тесен кръг в щата Тексас и събра само роднини и близки приятели на двойката. Според "People", датата е била пазена в строга тайна и даже повечето гости са... прочети още »
07.06.201211:14

Поредна екранизация на Стивън Кинг

Започва екранизацията на поредна творба на Стивън Кинг (Stephen King). Този път това е разказът "Хората от десет часа", съобщава бгнес. Разказът е част от сборника "Нощни кошмари и фантастични видения", публикуван през 1993 г. Главният герой е пушач, опитващ да се откаже от вредния навик. Той пуши само по една цигара на... прочети още »
06.06.201212:23

Мелани Грифит с награда за цялостно творчество

Актрисата Мелани Грифит (Melanie Griffith) ще получи награда за цялостно творчество на кинофестивала в Мюнхен, Германия, през юли. Звездата от филма "Работещо момиче" ще получи Наградата за заслуги в киното, съобщиха организаторите на фестивала. Световната премиера на новия й филм, психологическия трилър "The Grief... прочети още »
05.06.201211:25

Актьорите Стивън Болдуин и Кевин Костнър се съдят за милиони

В Ню Орлийнз започна съдебен процес срещу актьора Кевин Костнър (Kevin Costner), обвинен в измама от своя колега Стив Болдуин (Stephen Baldwin). През юни 2010 г. след авария на своя платформа в Мексиканския залив, "Бритиш петролиум" сключва договор с Костнър и компанията ОТS (Ocean Therapy Solutions) за използването на 32... прочети още »
04.06.201219:28

Почина актриса от "Отчаяни съпруги"

Екипът на "Отчаяни съпруги" се раздели с актрисата, превъплътила се в един от култовите образи в сериала. Катрин Джустън, изиграла загадъчната Мисис Маклъски, изгуби битката с рака на белите дробове и почина на 72-годишна възраст в събота (2 юни), съобщи Contactmusic.com. Актрисата е знаела за заболяването си още от 2001 г. Тя... прочети още »
04.06.201216:32

"Снежанка и ловецът" e на върха на американския боксофис

"Снежанка и ловецът" - една нова интерпретация на известната приказка - се настани на върха на официалния северноамерикански боксофис с 56,3 милиона долара, събрани в касите за първата седмица по киносалоните. Филмът със солидна доза специални ефекти е с Шарлиз Терон и Кристен Стюарт. Ловецът е натоварен да отвлече Снежанка, но в... прочети още »
04.06.201213:55

"Игрите на глада" с най-много награди от MTV. Джони Деп...

Филмът "Игрите на глада" спечели най-много награди на филмовите награди на MTV, които бяха раздадени в Лос Анджелис. Въпреки това, най-престижното отличие за филм на годината отиде при "Здрач: Зазоряване – част 1", който победи "Игрите на глада" и "Хари Потър и даровете на смъртта -част 2".... прочети още »
04.06.201212:09

Дрю Баримор се омъжи за трети път

Актрисата Дрю Баримор (Drew Barrymore) се омъжи за търговеца на предмети на изкуството Уил Копелман (Will Kopelman) в събота, 2 юни, предаде Ройтерс. 37-годишната звезда от редица филми, сред които "Ангелите на Чарли", е била облечена в рокля на Шанел. Церемонията се е провела в имението на двойката в Монтесито, Калифорния, край... прочети още »