Кино

04.05.201210:20

След като отказа "Игрите на глада", Гари Рос избра...

Гари Рос се отказа да режисира продължението на "Игрите на глада - "Възпламеняване", но това не означава, че ще стои без работа. В момента именитият режисьор преговаря да поеме осъществяването на мега-продукцията "Худини”. Филмът ще бъде базиран на биографията на магьосника "The Secret Life of Houdini: The... прочети още »
03.05.201212:12

Къчър догонва Шийн по заплата в "Двама мъже и половина"

Актьорът Аштън Къчър е на път да стане най-високо платеният актьор в американската телевизия, след като подписа нов договор на стойност 700 000 долара на епизод за ролята си в "Двама мъже и половина". Къчър подписа едногодишен договор да остане в шоуто поне до десетия сезон и ще печели допълнителни 1 милион долара на година с... прочети още »
02.05.201211:50

Нов трейлър на "Черният рицар: Възраждане" - видео

Осем години след събитията в "Черният рицар" Батман ще трябва да се изправи лице в лице срещу злодея Бейн, чиято основна цел е да унищожи Готам сити. По време на снимките на "Черният рицар: Възраждане" (The Dark Knight Rises) Крисчън Бейл заяви, че за последен път се превъплъщава в ролята на Батман. Бюджетът на... прочети още »
02.05.201211:36

Том Круз ще бъде новият Ван Хелсинг

Том Круз (Tom Cruise) е получил ролята на Ван Хелсинг в предстоящ нов филм за героя, съобщиха от "Universal Pictures". От филмовата компания съобщават, че са подписали двугодишен договор с двама много популярни сценаристи - Алекс Куртцман и Роберто Орчи. Тяхната задача е да дадат нов живот на популярни филми от видеотеката на... прочети още »
02.05.201208:07

"Игрите на глада" и "Шаферки" с най-много...

"Игрите на глада" и "Шаферки" получиха най-много номинации - по 8, за филмовите награди на MTV, включително в категорията за най-добър филм, съобщиха световните агенции. В същата категория техни съперници ще са "Хари Потър и Даровете на смъртта, Част 2", "Южнячки" и "Здрач: Зазоряване, Част... прочети още »
27.04.201208:47

Препоръчваме ви да гледате на кино:

Бел Ами (Bel Ami) "Бел Ами” е сериозен филм и предизвикателство, което Робърт Патинсън посреща успешно, тъй като показва, че вече е пораснал за тийнейджърски драми. Текстът на Ги дьо Мопасан е много сложен, но филмът успява да достигне и до феновете на Патинсън от "Здрач". На младия актьор партнират ветеранките Кристин... прочети още »
27.04.201208:42

Шон Пен с награда за хуманитарната си дейност в Хаити

Американският актьор Шон Пен получи награда от форум на нобелови лауреати за мир. Той беше отличен за хуманитарната си дейност в помощ на пострадалите от разрушителното земетресението в Хаити. Шон Пен получи отличието по време на световната среща на високо равнище за мир, която се провежда в Чикаго. Наградата му беше връчена от бившия... прочети още »
26.04.201217:07

Дарън Аронофски събира екипа за филма си "Ной"

Режисьорът Дарън Аронофски е поканил актрисата Сирша Ронан да се включи към екипа, който ще заснеме филма "Ной". Ирландската млада актриса е позната у нас най-вече с участието си в "The Way Back" с Ед Харис и Колин Фарел, който в голямата си част бе заснет в киноцентър "Бояна". В лентата на Аронофски ролята... прочети още »
25.04.201216:29

Робърт Патинсън е милионер, който губи всичко за 24 часа във филм...

"Сosmopolis" е екранизация от култовия режисьор Дейвид Кроненбърг ("Eкзистенц") на едноименния роман на Дон ДеЛило "Космополис". Сюжетът се базира на образа на 28-годишния финансов гений Ерик Паркър (Робърт Патинсън) и разказва за 24 часа от неговия живот, в  които в търсене на начин да достигне до другия... прочети още »
25.04.201213:16

Лейди Гага и Джъстин Бийбър ще играят извънземни в "Мъже в...

Поп звездите Лейди Гага и Джъстин Бийбър ще направят едновременно дебютните си изяви в киното. Заедно с режисьора Тим Бъртън те ще играят извънземни в третата част на фантастичната комедия "Мъже в черно". Това потвърди лично режисьорът Бари Зоненфелд. Така хитовата поредица продължава тенденцията си на любопитни гост-участия във... прочети още »
24.04.201216:33

БГ филм в селекцията на Кан 2012

Български филм влезе в тазгодишната програма на фестивала в Кан. Документалната лента  на режисьора Илиян Метев със заглавие "Последната линейка на София" ще се състезава в Седмицата на критиката. Филмът е единствената творба от Източна Европа в 51-вото издание на Седмицата на критиката, както и единственият документален филм... прочети още »