Кино

18.04.201211:28

"Жената в черно" вече е хит, очаква се и продължение

Когато през 1982 г. писателката Сузан Хил публикува романа си "Жената в черно”, тя никога не си е представяла, че той ще има живот и в други медии. 30 години по-късно "Жената в черно”, вече е превърната в телевизионен филм, радио сериал, пиеса, а сега и в игрален филм, който дори ще има продължение. Броени дни след... прочети още »
12.04.201215:56

Фенки обсаждат звездата от "Талисманът" Зак Ефрон

Филмът "Талисманът" (The Lucky One) направи своята премиера в Мелбърн, Австралия. Събитието се превърна в истински митинг от разгорещени тийнейджърки, които бяха готови на всичко, за да се доберат до любимеца си Зак Ефрон, който е една от звездите в лентата. Предлагаме ви разказ в снимки: Филмът е на номинирания за... прочети още »
09.04.201208:26

Гари Рос се отказа от продължението на "Игрите на глада"

Режисьорът на "Игрите на глада" – Гари Рос, няма да снима продължението на лентата. Според информацията, Рос е предпочел да се фокусира върху нов проект, отколкото да режисира "Catching Fire" – продължението на боксофис разбивача с Дженифър Лорънс в главната роля. Причината за решението на Рос едва ли е... прочети още »
06.04.201209:06

Препоръчваме ви да гледате на кино:

Титаник 3D (Titanic 3D) 15 години след главозамайващия успех на "Титаник", режисьорът Джеймс Камерън представи и триизмерна визия на своя хит. Любовната история, развиваща се по време на трагедията с най-големия кораб от началото на миналия век, ще ви се стори още по-силна в 3D формат, особено ако сте почитатели на специалните... прочети още »
06.04.201208:30

Райън Гослинг спаси живота на журналистка

Актьорът Райън Гослинг ("Drive"), който е свикнал с каскадьорски изпълнения в своите филми, доказа, че може да ги прави и в реалния живот, спасявайки пешеходка да не бъде прегазена от такси, съобщи в социалната мрежа Туитър самата тя. Инцидентът с щастлив край станал във вторник, когато Райън и Лори Пени, британска журналистка,... прочети още »
05.04.201214:23

"Игрите на глада" е феномен с три първи места - за филм,...

"Игрите на глада" се превърна в истински културен феномен, след като преди дни реализира изключително постижение - историята завоюва три първи места в три емблематични класации – книга бестселър №1 в САЩ, филм №1 в премиерния си уикенд в САЩ и повечето страни по света и саундтрак № 1 в класацията Топ 200 на сп.... прочети още »
05.04.201213:31

Робърт Патинсън в "Bel Ami" - видео

Последният филм с участието на Робърт Патинсън ("Здрач”) ще излезе на голям екран у нас на 27 април, близо 2 месеца преди премиерата си в САЩ. "Бел Ами” (Bel Ami) е сериозен филм, който се очертава като предизвикателство пред младия актьор, тъй като той ще трябва да покаже, че вече е пораснал за тийнейджърски драми.... прочети още »
05.04.201213:09

Първи трейлър на "To Rome With Love" на Уди Алън

"To Rome With Love" е филм от поредната красива спирка от европейската обиколка на култовия американски режисьор Уди Алън. След "Полунощ в Париж" и "Вики, Кристина, Барселона" Уди Алън разказва за група хора, чийто животи се преплитат във Вечния град. За първи път от доста време и самият Алън участва във... прочети още »
05.04.201208:53

"Хобитът" донесе $2.5 милиарда на Нова Зеландия

Дългоочакваното филмово заглавие"Хобитът" по книгата на Дж. Р. Р. Толкин , което бе осъществено в Нова Зеландия е вляло в местната икономиката близо 2.5 милиарда долара, пише dnevnik.bg, като цитира вестник "Гардиън" Според статистиката икономиката на страната отчита ръст от 4 процента за миналата година, а филмовата... прочети още »
03.04.201208:45

54-годишният Алек Болдуин се сгоди

Алек Болдуин се сгоди. Актьорът, който навърши 54 години е предложил брак на приятелката си, инструкторката по йога Хилария Томас и тя приела. "Да, вярно е. Алек предложи брак на Хилария този уикенд и те са много щастливи като новосгодена двойка. Алек има рожден ден днес и това е прекрасен начин да го отпразнува", съобщи... прочети още »
02.04.201209:59

Аштън Къчър ще изиграе Стив Джобс

Главната роля в биографичния филм за създателя на Apple Стив Джобс, под името "Джобс", ще изиграе бившият съпруг на Деми Мур - Аштън Къчър, съобщава изданието за кино Variety. Режисьор е авторът на политическата комедия "Swing Vote" - Джошуа Майкъл Стърн. Снимките трябва да започнат през май, когато Къчър ще прекъсне... прочети още »