Кино

03.04.201208:45

54-годишният Алек Болдуин се сгоди

Алек Болдуин се сгоди. Актьорът, който навърши 54 години е предложил брак на приятелката си, инструкторката по йога Хилария Томас и тя приела. "Да, вярно е. Алек предложи брак на Хилария този уикенд и те са много щастливи като новосгодена двойка. Алек има рожден ден днес и това е прекрасен начин да го отпразнува", съобщи... прочети още »
02.04.201209:59

Аштън Къчър ще изиграе Стив Джобс

Главната роля в биографичния филм за създателя на Apple Стив Джобс, под името "Джобс", ще изиграе бившият съпруг на Деми Мур - Аштън Къчър, съобщава изданието за кино Variety. Режисьор е авторът на политическата комедия "Swing Vote" - Джошуа Майкъл Стърн. Снимките трябва да започнат през май, когато Къчър ще прекъсне... прочети още »
02.04.201208:20

Комедията "Джак и Джил" е големият "победител"...

В Холивуд се състоя церемонията по връчването на наградата "Златна малинка", известна още като "Анти-Оскар". Наградата е измислена от американеца Джон Уилсън, за да се наградят и слабите творби на големия екран. Церемонията се провежда за 32-ри път, като за първи път бе насрочена за 1 април, а не в навечерието на... прочети още »
30.03.201213:21

Арнолд Шварценегер и Дани Де Вито пак близнаци

Арнолд Шварценегер и Дани Де Вито ще участват в продължение на популярната комедия от 80-те с тяхно участие "Близнаци". В нея двамата актьори, визуално пълни противоположности, играят мъже, които изненадващо научават, че са близнаци, разделени при раждането. Сюжетът на новия филм ще проследи как те откриват, че всъщност има и... прочети още »
30.03.201212:56

Джим Кери ще се жени

Актьорът Джим Кери явно не обича самотата и планира в най-скоро време да предложи брак на приятелката си - 30-годишната Анастасия Виткина. "Джим е абсолютно луд по Анастасия и смята да й предложи. Той не може да бъде по-щастлив, отколкото е сега", разказа близък на актьора източник. Джим Кери има зад гърба си два брака и повече... прочети още »
29.03.201217:02

5 урока за икономиката от филма "Игрите на глада"

Филмовата адаптация на романа на Сюзан Колинс "Игрите на глада" се нареди на трето място в класацията за най-добър дебют. Фантастичната лента събра над 155 милиона долара за един уикенд само в САЩ. Очевидно икономическата част на филма работи добре и всички ангажирани с проекта могат да са сигурни, че ще последват екранизации и... прочети още »
28.03.201217:46

Кейт Уинслет и Джеймс Камерън на премиерата на "Титаник 3D"

Актрисата Кейт Уинслет и режисьорът Джеймс Камерън преминаха по червения килим в Лондон за премиерата на 3D версията на хитовия филм "Титаник", 15 години след появата на оригиналната лента. Третата звезда Леонардо Ди Каприо не присъства на събитието. Уинслет призна, че би било "ужасно" да се види гола в 3D формат.... прочети още »
28.03.201208:32

Раздадоха "Икар" 2012

Три награди "Икар" получи спектакълът "Ричард III" от Уилям Шекспир с режисьор Пламен Марков на ТМПЦ – Варна, Драматичен театър Стоян Бъчваров. Наградите са за главна мъжка роля за Стоян Радев, музика на Калин Николов и майсторско техническо осъществяване. Наградите "Икар" 2012 на Съюза на артистите бяха... прочети още »
27.03.201215:50

На деня на театъра ще бъдат раздадени наградите "Икар"

Тази вечер ще станат ясни победителите на наградите "Икар" 2012, пише сайтът на Съюза на артистите в България. Церемонията ще се състои в Народния театър, а датата съвпада с Международния ден на театъра. Номинирани за режисура за Гергана Димитрова ("Праехидно"), Иван Добчев за "Завръщане във Витенберг" и... прочети още »
26.03.201217:26

Първи снимки на Анна София Роб от снимачната площадка на...

Излязоха първите снимки на младата актриса Анна София Роб (Anna Sophia Robb) от снимачната площадка на "Дневниците на Кари" ("The Carrie Diaries"). Това е най-чаканото заглавие от феновете на знаменития сериал "Сексът и градът”. Историята в новия сериал се развива през 80-те години на миналия век и е... прочети още »
26.03.201213:57

"Игрите на глада" постави рекорд в премиерния си уикенд

Филмът "Игрите на глада" (The Hunger Games) отбеляза приходи от 155 млн. долара в щатския боксофис. Това го поставя на трето място в класацията по приходи в премиерен уикенд. С колосалната сума "Игрите на глада" постави и рекорд - това е първият филм, без да е продължение, който е постигнал толкова високи резултати. ... прочети още »