Кино

28.03.201208:32

Раздадоха "Икар" 2012

Три награди "Икар" получи спектакълът "Ричард III" от Уилям Шекспир с режисьор Пламен Марков на ТМПЦ – Варна, Драматичен театър Стоян Бъчваров. Наградите са за главна мъжка роля за Стоян Радев, музика на Калин Николов и майсторско техническо осъществяване. Наградите "Икар" 2012 на Съюза на артистите бяха... прочети още »
27.03.201215:50

На деня на театъра ще бъдат раздадени наградите "Икар"

Тази вечер ще станат ясни победителите на наградите "Икар" 2012, пише сайтът на Съюза на артистите в България. Церемонията ще се състои в Народния театър, а датата съвпада с Международния ден на театъра. Номинирани за режисура за Гергана Димитрова ("Праехидно"), Иван Добчев за "Завръщане във Витенберг" и... прочети още »
26.03.201217:26

Първи снимки на Анна София Роб от снимачната площадка на...

Излязоха първите снимки на младата актриса Анна София Роб (Anna Sophia Robb) от снимачната площадка на "Дневниците на Кари" ("The Carrie Diaries"). Това е най-чаканото заглавие от феновете на знаменития сериал "Сексът и градът”. Историята в новия сериал се развива през 80-те години на миналия век и е... прочети още »
26.03.201213:57

"Игрите на глада" постави рекорд в премиерния си уикенд

Филмът "Игрите на глада" (The Hunger Games) отбеляза приходи от 155 млн. долара в щатския боксофис. Това го поставя на трето място в класацията по приходи в премиерен уикенд. С колосалната сума "Игрите на глада" постави и рекорд - това е първият филм, без да е продължение, който е постигнал толкова високи резултати. ... прочети още »
26.03.201207:33

Джеймс Камерън покори Марианската падина

  Канадският режисьор Джеймс Камерън прие поздравите за най-дълбокото потапяне възможно в световния океан – покоряването на около 11 километровата Марианска падина в Тихия океан. След по-бързо от предвиденото изплаване, капсулата завърши няколкочасовото пътуване до "дъното на света", откъдето донесе заснет 3D... прочети още »
24.03.201210:21

Първи трейлър на "The Host" от Стефани Майер

"The Host"("Скитница") е първият роман за възрастни на писателката Стефани Майър, станала прочута със сагата "Здрач". Действието в книгата се развива в близкото бъдеще на планетата Земя, която е завладяна от чуждоземци паразити. Те се настаняват в телата на хората, като унищожават техните личности. Един човек... прочети още »
23.03.201208:50

Препоръчваме ви да гледате на кино:

"Игрите на глада" (Hunger Games) Още преди да излезе на голям екран "Игрите на глада" започна да подобрява рекордите на най-касовите продукции и то само от предварителна продажба на билети. У нас новата тийнейджърска мания, започнала от едноименния роман на Сюзан Колинс, продаден в над 3 милиона броя, е по кината от... прочети още »
22.03.201210:05

Оливия Уайлд се завръща в "Д-р Хаус"

Актрисата Оливия Уайлд ще се завърне в сериала "Д-р Хаус" за последния му епизод, който ще се излъчи в САЩ след няколко месеца. Звездата от филма "Трон: Заветът" влезе в сериала през 2007 г., но напусна миналата година, след като участва в 80 епизода, за да се съсредоточи върху процъфтяващата си кариери в киното. Но... прочети още »
21.03.201213:19

"Здрач" или "Игрите на глада"? Кой ще победи в...

Независимо че в единия филм става въпрос за вампири и върколаци, а другият е базиран на фантастична реалност, в която хората са пионки в ръцете на властта, и където чрез игрите се отсяват най-силните, хитри, приспособими, но верни на статуквото индивиди, то сагата "Здрач" (Twilight Saga) и бъдещата сага "Игрите на глада"... прочети още »
21.03.201208:34

Кати Бейтс влиза в ролята на духа на Чарли в "Двама мъже и...

Актрисата Кати Бейтс (Kathy Bates), носителка на "Оскар" за трилъра по Стивън Кинг "Мизъри", ще направи участие в епизод от хитовия сериал "Двама мъже и половина", съобщи The Hollywood Reporter. Епизодът ще бъде излъчен на 30 април. Тя ще бъде в ролята на призрака на Чарли Харпър, героя на Чарли Шийн от шоуто.... прочети още »
21.03.201208:21

"Стъклен дом" свършва със "Спасението"

"Стъклен дом" свършва, обявиха официално от Би Ти Ви. До няколко седмици тръгва последният сезон на сериала, наречен "Спасението". Всички истории и героите, участващи в тях, ще получат развръзка. Камен, Боряна, Чарли, Елена, Димитър Касабов, Сиана - всеки от главните образи ще трябва да направи труден избор, от който ще... прочети още »