Кино

09.03.201207:49

Започва 16-ия Международен София Филм Фест

Международният фестивален хит "Аве" НА режисьора Константин Божанов открива 16-ия София Филм Фест в Зала 1 на НДК. Филмът ще премери сили с другото хитово БГ заглавие "Кецове" в Балканския конкурс. Фестивалът продължава до 18 март, но ще има и допълнителна програма от 19 до 29 март в София, Бургас, Пловдив и Варна,... прочети още »
08.03.201212:24

Нов трейлър на "Мъже в черно 3"

Те са мъжете в черно и пазят света от боклука на вселената! Ако сте ги харесвали досега, няма как да пропуснете третата част на филма. Заобиколени от всевъзможни странни създания и технологични шедьоври, агент Джей и агент Кей са изключително очарователни, когато се приемат насериозно - т.е. непрекъснато. Третата част на "Мъже в... прочети още »
08.03.201207:18

"Отмъстителите" идват на 4 май

Железният човек, Черната вдовица, Тор – богът на гръмотевиците, Хълк, Капитан Америка и Ястребовото око идват на голям екран в истинско 3D зрелище. Героите със свръхчовешки способности от популярния комикс, се събират в мащабната продукция "Отмъстителите". В новия трейлър на филма, режисьорът и сценарист Джос Уедън... прочети още »
07.03.201212:42

Арни и Слай ще спасяват човечеството в епичен филм

Екшън идолите Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун ще се съюзят, за да се изправят срещу най-големия враг на човечеството в новия проект "The Tomb - Jesus Christ". Ролята на злодея във вълнуващия трилър ще бъде поверена на популярен холивудски актьор, като американските медии предполагат, че това ще бъде Джим Кавийзъл, познат от... прочети още »
07.03.201212:18

Излиза първият официален биографичен филм за Боб Марли

Документален филм за живота и кариерата на Боб Марли ще бъде по световните киносалони от 20 април, съобщи компанията Universal Music. "Марли" е първият одобрен от семейството на реге музиканта филм за него. Лентата направи европейската си премиера на тазгодишното издание на "Берлинале". Според в. "Ел Ей таймс"... прочети още »
06.03.201210:35

Вини Джоунс е у нас за снимките на филм

Бившият футболист и звезда от филмите на Гай Ричи - "Гепи" и "Две димящи дула" е у нас за снимките на нов филм. Вини Джоунс стъпи на родна земя късно снощи, където го чакаха запалени посрещачи и фенове. У нас е, за да се присъедини към актьорския екип на филма "Company оf Heroes" - екранизация на едноименната... прочети още »
06.03.201209:11

Анджелина Джоли отказа продължение на "Агент Солт"

Анджелина Джоли отхвърли сценария на "Агент Солт" 2, съобщават американски медии. 36-годишната актриса прочела сценария на Кърт Уимър за продължението на екшъна от 2010 г., в който тя играе агентка на ЦРУ, опитваща се да докаже, че не е руска шпионка, но не била доволна от проекта и го отхвърлила. Очаква се сценаристът да... прочети още »
05.03.201212:46

Лиъм Хемсуърт, Дженифър Лорънс и Джош Хъчерсън дадоха старт на...

Младите, но вече супер известни актьори Лиъм Хемсуърт, Дженифър Лорънс и Джош Хъчерсън дадоха старт на месеца на "Игрите на глада". Дългоочакваният филм заснет по едноименната книга на Сюзан Колинс излиза на екраните по света и у нас на 23 март. Още преди да излезе на екран "Игрите на глада" вече счупи един от рекордите... прочети още »
05.03.201210:40

Скарлет Йохансон ще играе в нова версия на "Психо"

Британският режисьор Саша Джърваси ще снима филм за това, как е заснет един от най-прочутите трилъри "Психо" на Алфред Хичкок, съобщава "Холивуд рипортър". Сюжетът ще се гради около отношенията на Хичкок, изигран от Антъни Хопкинс, и неговата съпруга Алма, изпълнявана от Хелън Мирън. Историята се базира върху книгата на... прочети още »
02.03.201215:06

"Аве" и "Кецове" мерят сили с конкуренцията в...

За първи път жури ще оценява филмите от Балканския конкурс на 16-ия София Филм Фест. Два български филма – "Аве" и "Кецове" ще мерят сили с конкуренцията в конкурса, съобщиха от СФФ. След фестивалния си триумф по света, кинодебютът на Константин Божанов "Аве" ще участва и в Балканския конкурс на 16-ия... прочети още »
01.03.201217:16

Джордж Клуни бил хомосексуален?!

Въпреки слуховете, които се разпространяват, че Джордж Клуни е хомосексуален, той се чувства добре в кожата си. Щастлив в любовта, която споделя с приятелката си Стейси Кейблър, той въобще не се дразни от това какво медиите мислят по отношение на сексуалните му предпочитания, пише БГНЕС. "Ако реагирам, ще означава, че да си гей е нещо... прочети още »