Кино

10.09.201218:28

"Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела" от 14.09 по кината

На 12 септември, непосредствено след официалната премиера на новия български филм "Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела", под открито небе на паркинга до кино "Арена Младост" в столицата ще се състои безплатен концерт по повод събитието. В него ще вземат участие всички изпълнители и банди, които имат песни от саундтрака... прочети още »
10.09.201208:42

Филмът "Пиета" спечели "Златен Лъв" от...

Филмът "Пиета" ("Pieta") на южнокорейския режисьор Ким Ки-Дук спечели голямата награда "Златния лъв" на 69-тия филмов фестивал във Венеция. На церемонията по награждаването 51-годишният режисьор изпя фолклорна корейска песен в израз на благодарност към журито и публиката. Неговият изпълнен със страдание и... прочети още »
10.09.201207:39

Маги от новия сериал "Къде е Маги" изчезва заради Facebook

Интернет пространството изиграва основна роля за изчезването на тинейджърката Маги Табакова (Евелин Костова) - основен персонаж от новия сериал "Къде е Маги?", който започва от днес по bTV. Животът на всеки тинейджър днес е тясно свързан с интернет и социалните мрежи. Какво правят те там остава до голяма степен загадка за... прочети още »
09.09.201210:58

"Небесен атлас" е новият хит на създателите на...

"Небесен атлас" ("Cloud Atlas") е екранизация по едноименния роман на Дейвид Мичъл, а лентата е режисирана от Том Тиквер ("Парфюмът") и от създателите на "Матрицата" Анди и Лана Уашовски. Ролите в новия фантастичен трилър са поверени на сериозен звезден състав: Том Ханкс, Холи Бери, Хюго Уийвинг, Сюзън... прочети още »
09.09.201210:28

Нов трейлър на "Здрач: Зазоряване - Част 2"

Датата на премиерата на последната серия от сагата "Здрач" е 16 ноември, а ние имаме честта тя да се състои първо в България. Във финалния епизод семейство Кълън влизат в епична битка срещу Волтурите, за да защитят Ренесме - дъщерята на Бела и Едуард. прочети още »
04.09.201210:35

Куката напуска третия сезон на "Под прикритие"

Актьорът Мариан Вълев, който играе Куката в хитовия сериал на БНТ "Под прикритие", няма да се появи в третия сезон, съобщи в-к "Монитор". Предишният сезон свърши с катастрофа на гангстера, но тогава сценаристите обмисляха вариант да го възкресят. Засега обаче това няма да стане. Отсъствието на Куката няма да лиши... прочети още »
04.09.201208:23

Почина спасителят от филма "Зеленият път"

Холивудският актьор Майкъл Кларк Дънкан почина снощи в Лос Анджелис на 54-годишна възраст. Актьорът бе приет в болница през юли след внезапно спиране на сърцето. Интензивната терапия в продължение на близо два месеца и усилията на лекарите не дадоха резултат. Майкъл Кларк Дънкън придоби световна слава с ролите си в множество касови филми.... прочети още »
03.09.201217:06

"Черният рицар" счупи бариерата от милиард долара приходи

"Черният рицар: Възраждане" се присъедини към елитния клуб от филми, събрали над един милиард долара по целия свят, съобщи "Холивуд Рипортър". Епичният завършек на трилогията за Батман, дело на Кристофър Нолан, събра 431,2 млн. долара в Съединените щати и 574 млн. по света, с което регистрира общо над 1,005 млрд. в... прочети още »
03.09.201211:52

Джордж Клуни подари пръстен на приятелката си

Актьорът Джордж Клуни подари пръстен на приятелката си Стейси Кeйблър. Красивият златен пръстен обаче не е годежен. "Той наистина прилича на сватбен пръстен, но в действителност е просто изискан златен пръстен. Тя беше много изненадана", разкри приятел на Стейси пред изданието "Ин Тъч". Неотдавна се появиха слухове,... прочети още »
03.09.201208:49

Певецът Дони ще бъде певецът Тони в новия сезон на "Столичани...

Покосени от общи тревоги ще бъдат семействата Чеканови и Лютови в четвъртия сезон на хитовата поредица "Столичани в повече”. Сериалът тръгва от септември по bTV. Семействата на Рангел (Любо Нейков) и Йордан (Кръстю Лафазанов) ще преживеят истински кошмар – сбиването между двамата герои по време на новогодишното парти, което... прочети още »
31.08.201217:24

Спайк Лий говори за Майкъл Джаксън на кинофестивала във Венеция

Американският режисьор Спайк Лий отдаде почит във Венеция на Майкъл Джаксън при представянето в Лидо на документален филм за Краля на попа, озаглавен "Bad 25". Представянето му съвпада с 25-та годишнина от излизането на албума "Bad". "Точно преди 25 години излезе албумът "Bad", а преди два дни беше... прочети още »