Списание "MODA" се завръща

На медийния пазар се завръща списание "MODA". Главният редактор Краси Генова е позната в медийните среди с поредица от проекти, след които вече е и "MODA", сега собственост на S Media Team. В екип с Емилиян Събев, Петя Чолакова и Росен Тодоровски тя се стреми да създава качествено и уникално съдържание.

Изданието ще търси промени във визията и съдържанието, за да отговори на търсенията на читателите и рекламодателите, както и като естествен резултат от смяната на издателите.

В октомврийския брой, който ще бъде представен на стилен коктейл в парка на Военната академия, ще видим българският топмодел Вера Йорданова, която е лицето от корицата. Тя признава, че е изпуснала малка роля във филма на Оливър Стоун "Александър“, но пък се радва, че е имала шанса да работи с Куентин Тарантино като продуцент на снимачната площадка на филма на ужасите "Хостел II”. Ексклузивно за "MODA" от фермата си в покрайнините на Сан Диего проговори перлата от "Дива орхидея“ Каре Отис, която не спести нищо за кошмарния семеен живот с Мики Рурк, тъмните тайни на моделската професия и семейството й, което я спасило от дълбоката и опасна бездна.

 

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023