На 46 г. Синди Крауфорд е ослепителна

Синди Крауфорд изглежда ослепително и на 46 години. Това могат да констатират читателите на сп. "Shape", чиято корица моделът украси отново след дебюта си там точно преди 20 години.

Майката на две деца разкрива на страниците на списанието тайните на неувяхващата си красота. По думите й непрекъснатите грижи за тялото се отплащат винаги. "Нещата опират до натрупване - ако работиш, имаш успехи, ако ли пък не - не искаш да се погледнеш". Хубавицата казва, че поне три пъти в седмицата тя работи усърдно с личния си треньор. Поне един път в седмицата се отдава на туристически поход - обикновено с приятелка, което й действа хем като терапия, хем като физическо натоварване.

Крауфорд, която беше съпруга на Ричард Гиър казва, че не са много жените с финансови възможности, за да поддържат нейния начин на живот, но подчертава, че е по-добре да правите нещо, отколкото нищо. Тя подчертава, че е много важно да се поддържа постоянно тегло, тъй като честото напълняване и отслабване влияе отрицателно на кожата.

Сега Синди Крауфорд е омъжена за бизнесмена Ренди Гербър. Двамата имат две деца - Пресли и Катя.

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023