Плажна изненада за София от Bulgaria Mall

Това лято Bulgaria Mall ще представи освежаваща морска изненада на София. Вдъхновен от концепцията на Paris Plages, мениджмънта на Bulgaria Mall си постави за цел да предложи на жителите и посетителите на София приятно и различно място за прекарване на летните дни и вечери.
 
В средата на юни Bulgaria Mall ще открие за посетителите си прекрасен плаж, който ще бъде достъпен за свободно ползване. Проектът и дизайнът на плажа са разработени в стила и духа на Bulgaria Mall – с внимание към всеки детайл и с цел да предразполага към комфортно и приятно преживяване.
 
Плажът на Bulgaria Mall ще бъде разположен пред главния вход на търговския център (откъм бул. България). Просторен басейн с бар към него, пясък, удобни шезлонги, DJ партита, безплатен WiFi, забавления за малки и големи, както и много освежаващи напитки, ще бъдат част от летните изненади за посетителите. 
 
"Искаме да предложим на жителите и посетителите на столицата различно изживяване, което да ги откъсне от градската среда, когато морето и отпуската са далече. Духът на мястото ще предразполага към релакс и презареждане с добро настроение както през работната седмица, така и през летните уикенди в града“, споделят от маркетинг отдела на Bulgaria Mall. 
 
Съвсем скоро ще бъдат съобщени още подробности около плажния проект на Bulgaria Mall.
 

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023