Victoria Beckham иска да изгради модна империя

Все по-заета с подготовката за участие в Седмицата на Модата в Ню Йорк след две седмици, Victoria Beckham не крие амбициите си - тя иска да изгради империя в модата, информира бгнес.
 
"Искам да достигна възможно най-много жени по света, искам да имам повече категории продукти - в момента имам пет. Но много ми се иска един ден да правя обувки, парфюми, гримове, бельо. Има толкова неща, които бих искала да правя", казва съпругата на David Beckham, която представи първата си колекция на Седмицата на модата в Ню Йорк през 2008. "Искам да ставам все по-голяма и по-голяма. Искам наистина да изградя империя", признава бившата певица от момичешката група Spice Girls в интервю за списание "Ню Йорк Таймс Магазин".
 
Тя наистина вече постигна част от целите си - има нейна линия аксесоари, слънчеви очила, чанти и джинси. Освен основната си линия - елегантни и шик рокли, тя пусна и втора колекция - "Victoria", която е по-евтина и разпространява моделите си в различни страни - основно в Китай, и ги продава и онлайн. 39-годишната Victoria Beckham, която е майка на 4 деца, се премести да живее със семейството си отново в Лондон миналата зима. Тя признава в интервюто си, че Лос Анджелис й липсва и дори, че самата тя е по-пригодна като личност да живее и работи в САЩ. 

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023