Tom Ford отвори интернет магазин

Сайтът на дизайнера Tom Ford вече има раздел за пазаруване. От сайта могат да бъдат закупени чанти, изделия от кожа, обувки, бижута, козметика и парфюми, информира бгнес.
 
"Изчаквах търпеливо представянето на интернет магазина, докато марката се утвърди на пазара извън мрежата. Вече имаме 98 магазина по целия свят, а интернет клонът е тяхно продължение. Той е красиво онлайн място, което предлага специално създадени, ръчно изработени продукти и ексклузивни услуги", каза той.
 
Макар че засега онлайн бутикът предлага само аксесоари, дизайнерските колекции от дрехи скоро ще бъдат достъпни с едно кликване на мишката. "Начинът, по който системата работи в момента, е следният: виждате дрехите и след час - час и половина те са онлайн, достъпни за целия свят. Няма да се появят в магазините по света в продължение на 6 месеца. Няма да бъде модна вълна. Ще видите млади девойки да бъдат облечени с мои дрехи на червения килим, а на следващия ден магазините да бъдат залети с новата колекция и по всички списания. На клиентите вече им е писнало от тези дрехи, когато дойдат в магазина след време", обяснява Tom Ford.

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023