John Galliano отказа да работи с Oscar de la Renta

Модният дизайнер John Galliano няма да си партнира с моделиера Oscar de la Renta, въпреки че информацията все още не е потвърдена от говорители на световноизвестните дизайнери, пише бгнес.
 
В началото на 2013 нюйоркският творец предложи на британеца временно да сподели с него работното си ателие, но Galliano не даде публичен отговор на офертата. Екипът на Oscar обаче не е бил готов да осигури на John творчески тандем, с който да работи и създава моделите си.
 
"Парите бяха най-големия фактор за решението на John, който не можа да постигне споразумение с посредниците на американския творец, но въпреки всичко двамата си остават приятели", сподели източник на британско светско издание.
 
Въпреки че много от медиите нарочват Галаино като основен наследник на Oscar, американския дизайнер отрече подобни слухове и каза, че не се намира на пазара за творчески директор. "Аз да не би да се пенсионирам, че John да ме заменя – определено не. Смятам да бъда в играта още дълго време", коментира в интервю Oscar. "Както сме казвали и преди, ние сме много впечатлени от работата на Galliano и с удоволствие бихме работили с него. Към днешна дата не сме намерили начин това да се случи", добавя дизайнерът. 

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023