David Beckham напътства синовете си за фотосесиите им

Футболната легенда David Beckham призна, че е помагал на най-големия си син Brooklyn в първата му фотосесия за списание "Man About Time".
 
Beckham, който има опит от многобройни снимки за едни от най-известните модни марки в света, заяви, че е бил готов да помогне и на двамата си сина за техния първи досег до света на модата, пише бгнес. Според футболиста, Brooklyn е имал нужда от повече съвети за разлика от по-малкия си брат Romeo, който преди него засне фотосесия за колекция на "Burberry".
 
"Напътствах повече Brooklyn. И двамата се забавляваха много, но тъй като за съжаление те постоянно са снимани от някъде, за тях не беше толкова необичайно, по-скоро нещо нормално", коментира в интервю звездата.
 
Докато 15-годишният Brooklyn се снима за пръв път на корицата на списание, 11-годишният Romeo направо скочи в дълбоките води със снимките си за "Burberry".
 
"Присъствах на снимките и на двамата и Romeo нямаше нужда от толкова помощ. Mario Testino искаше от него съвсем натурално излъчване. Беше важно той да изглежда като дете, тъй като на 11 години той е точно това", добавя Beckham.

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023