Топ 5 модерни обувки без ток

Изглежда момичетата са се уморили да гледат на другите отвисоко и все по-често слизат от облаците на земята, избирайки обувки с плоска подметка, нисък ток или платформа, пише woman.hotnews.bg. 
 
Това лято модата е станала още по-"земна" и ориентирана към максимален комфорт. Това е напълно обяснимо - на ден изминаваме доста километри пеша и свършваме десетки задачи. За градския ритъм на живот разбира се е по-подходяща удобната ниска обувка, уместна както в офиса, така и за вечерната разходка с колело. Ще ви представим петте най-актуални модела в тази насока. 
 
1. Модерни сандали 
На платформа или на ток, подходящи за casual облекло (например за кино или разходка), свободен делови тоалет или за парти в петък вечер. През това лято ви съветваме да си припомните добрата стара платформа - това е най-добрият компромис между удобството и желанието да изглеждате по-високи. Това е идеален вариант за обувка, подходящ както за почивка, така и за ежедневно носене. Освен това е незаменим за онези, които поради една или друга причина не могат да ходят постоянно с токчета. 
 
2. Сандали без ток 
В летния ви гардероб непременно трябва да има и плоска подметка! Такива сандали са достатъчно открити, за да се порадвате на лятото и при това удобни заради стабилните кожени ремъци. Могат да имат най-различни декоративни елементи, но през текущия сезон ви препоръчваме флоралните мотиви. Многослойни, ярки и романтични сандали - кой не би носил такива? 
 
3. Кецове, гуменки и мокасини
Незаменими при пътуване и по време на почивката, кецовете отдавна вече не са просто "спортна обувка" - с по-стилни модели спокойно можете да отидете на ресторант или да посетите музей. Ориенталски мотиви, ярки цветове, агресивни рисунки - няма да ви се иска да откъснете поглед от тях. 
 
4. Балетни пантофки 
Идеални са за бързо и удобно ходене, уместни както за строг делови дрес-код, така и за разходка. Ще ви свършат чудесна работа и по време на почивката ви. Впрочем нежният бледозелен цвят е актуален вече няколко сезона поред и ще се впише чудесно в лятното ви настроение. Деликатният златист обков на тока и острият нос придават на обувката още по-елегантен и женствен вид. 
 
5. Обувки с дебела подметка 
Най-актуални през това лято определено са дебелите подметки, които предизвикват много противоречиви оценки и мнения. Тези сандали несъмнено ще добавят няколко сантиметра към ръста ви, а класическият ви тоалет ще изглежда дръзко и оригинално в комбинация с тях. Можете да ги допълните с тесен панталон, къса рокля или шорти. 

Свързани новини

Harry Styles блесна и в света на модата

18.11.2020

Kакво не трябва да правите с кожата си

14.08.2020

Тайният козметичен продукт на зодиите

08.11.2019

Lady Gaga пусна собствена козметика

30.09.2019

5 начина да предпазим боядисаната коса

01.08.2019

Коментари