Цветовете, които подчертават шоколадовия тен

Шоколадовият тен е онзи аксесоар от морето, който никога не излиза от мода и който се опитваме да запазим за себе си колкото се може по-дълго време, пише woman.hotnews.bg. 
 
Съществуват определени цветове, които подчертават именно онзи лек, шоколадов нюанс, който кожата ни има и ни кара да изглеждаме още по-красиви. За един наистина сполучлив стайлинг е необходимо да знаете кои цветове ще покажат на света естествената ви красота и ще ви накарат да засияете. 
 
 
Цутрусови плодове 
Мислете за свежи портокали, лимони и грейпфрути в облеклото и няма да съжалявате. Те са свежи и внасят онази доза слънчево настроение, която ви е нужна за да подчертаете естественото си момичешко излъчване. 
 
 
Нюанси на розовото
Сочна диня, боровинка или изобщо всички цветове, производни на розовото, стоят изключително на загоряла кожа. Освен това можете да експериментирате с хитовото нежно, почти пудрено розово и да изглеждате зашеметяващо. 
 
 
Бяло и кремаво 
Тези два цвята служат като светлоотразители и поразително добре контрастират с потъмняла кожа. Заложете на класическа малка бяла рокля за парти на плажа или на яхта и няма да съжалявате! 
 
 
Синьо 
Търкоазеното и всички разновидности на синьо-зеленото са идеални спътници на вашия ваканционен тен. А защо не и леко, пастелено, небесно синьо за една свежа бохо визия? Можете да експериментирате и да лакирате ноктите си в различна разновидност на синьото, или да носите тюркоазени бижута с бебешкосиня рокля за една раздвижена визия. 
 
 
Коралово 
Ако има един цвят, който да събира в себе си всички характерни, малки, прекрасни красоти на лятото, то това е кораловото. Напомня ни за онези дълги дни, когато полегнали на разноцветен камак, пием бавно мохито. Коралова рокля, коралов маникюр, а защо не и грим в същия нюанс, стои като "втора кожа" на вече бронзовата ни кожа. 

Свързани новини

Harry Styles блесна и в света на модата

18.11.2020

Kакво не трябва да правите с кожата си

14.08.2020

Тайният козметичен продукт на зодиите

08.11.2019

Lady Gaga пусна собствена козметика

30.09.2019

5 начина да предпазим боядисаната коса

01.08.2019

Коментари