Мода

24.08.201509:38

Обявиха кой е най-популярният модел в социалните мрежи

Водещият сайт в света на модата Models.com публикува класацията за популярността на най-известните моделки в социалните мрежи, съобщи бгнес. Класацията се базирала на броя на ползвателите на официалните страници на красавиците в Инстаграм, Фейсбук и Туитър.   Така рейтингът бе оглавен от 19-годишната Kendall Jenner, която е... прочети още »
21.08.201514:47

Elton John се сдобри с Dolce & Gabanna

Elton John, който има две деца от сурогатна майка, обяви, че прощава на италианските моделиери Dolce и Gabanna за коментарите им срещу изкуственото оплождане и прекратява бойкота срещу модната къща Dolce & Gabanna.   Сър Elton John взе това решение, след като двамата дизайнери му поднесоха извиненията си, пише бгнес. "Голямо... прочети още »
20.08.201515:37

Как да се грижите за велурените си дрехи и аксесоари

Велурът безспорно е изключително красив, но при това и ужасно капризен материал. Не е трудно обаче да запазите велурените изделия в добро състояние поне два сезона. Затова вслушайте се в съветите на woman.bg как да се грижите за тях, за да ви служат по-дълго. Смята се, че велурените дрехи не бива да се носят всеки ден - защото материалът... прочети още »
17.08.201517:18

Britney Spears получи награда за модна икона

Britney Spears беше обявена за модна икона на последните награди Teen Choice Awards, които се състояха миналата вечер в Лос Анджелис.   Звездата, чийто стил се промени много от началото на нейната кариера през 1999, благодари на своите почитатели за отличието като заяви, че модата винаги е била нещо, с което обича да експериментира,... прочети още »
14.08.201514:34

Съдят Mary-Kate и Ashley Olsen за експлоатация на стажанти

Стажанти заведоха съдебно дело срещу модните дизайнерки Mary-Kate и Ashley Olsen за неплатен стаж, по време на който те са били несправедливо натоварвани и експлоатирани от екипа на близначките.   Група от 40 настоящи и бивши стажанти на дизайнерската къща на близначките са поискали обезщетение за неплатения им 50-часов... прочети още »
12.08.201514:15

Омбре модата завладя и грима

Гримът не само може да ви помогне да промените цялостния ви вид, но може и да повлияе на настроението ви, пише бгнес. Това лято желаните нюанси на червилата са ярки, а ежедневните комбинации включват палитрата на телесните цветове.   Тенденция номер едно при грима това лято е омбрето. Играта с преливащи цветове е изключително... прочети още »
11.08.201513:08

Гримьорка превръща очите си в произведения на изкуството (галерия)

Има хора, които са креативни по природа - примерно, много са добри в писането, фотографията или рисуването. Именно там е силата на Tal Peleg, която е изключителна в рисуването, но не на платно или лист - Peleg, освен очевидно даровит гримьор, е шампион и в нещо, което няма как да наречем другоче, освен веждАрт.   Използвайки... прочети още »
10.08.201510:17

"Телесният" цвят вече не е расистки и обхваща всички раси

В пълно съответствие с духа на времето модната индустрия смята, че формулата "телесният цвят е светъл" вече не точна и дори обидна за онези, които имат друг цвят или оттенък на кожата.   Според най-новите постановки телесният цвят (nude) в облеклото и козметиката не е един, а цяла гама - от слоновата кост до черния шоколад,... прочети още »
07.08.201515:31

18 начина да изглеждате ефектно, без да харчите луди пари

Как да изглеждате ефектно, без да харчите луди пари за дрехи? Запомнете простите съвети на woman.hotnews.bg и спестявайте при всяко ходене на пазар! Всяка една жена иска да изглежда добре, да чува редовно комплименти и да улавя възхитени погледи. Разбира се никакви финансови кризи не бива да попречат на това. Просто пазарувайте... прочети още »
06.08.201512:41

Miranda Kerr разкри с какво поддържа формата си

32-годишният австралийски модел сподели, че поддържа фигурата си само с йога и много вода.   Красавицата обясни, че харесва "физическия и психическия ефект" на йогата, с която радва ума и тялото си поне по половин час на ден, пише бгнес. "Занимавам се с йога повече от 12 години. Използвам я като гимнастика. Тя наистина... прочети още »
05.08.201517:01

Jennifer Lopez пусна трета колекция бижута

J Lo показа нежната си страна в новата си колекция бижута за марката "Endless Jewelry", пише бгнес.   46-годишната звезда изглежда е изтрила половината от годините си за новата рекламна кампания. След серия от смели модни решения в по-екстравагантен вид Jennifer Lopez демонстрира по-нежната си страна в третата си колекция... прочети още »