Мода

27.10.201510:39

7 покупки, с които да се приготвите за зимата

Навън температурите започват постепенно да падат, а на нас не ни остава нищо друго, освен да се приготвим от сега и да и направим списък с дрехите, които да си купим за по-студените месеци. В ролята на вашия стилист ще влезе woman.hotnews.bg и ще ви представи най-актуалните модни покупки, с които да се приготвите за студения... прочети още »
26.10.201515:59

Погрижете се за есенните пуловери

В началото на есента живо ни интересува какви пуловери ще са актуални, тъй като те са бързо и ефектно спасение в студа. Един от проблемите с пуловерите е, че трябва да сме внимателни, когато ги перем. Не се притеснявайте, екпертите от woman.hotnews.bg ще ви дадат няколко съвета за това как да се грижите за любимите си меки блузи, независимо... прочети още »
20.10.201516:21

Светла или тъмна - каква чанта да изберем за есен 2015?

Чантата е задължителен аксесоар за всяка жена - символ на женственост, произход или положение в обществото. Есента пък е време да смените лятната чанта с есенна, която да побира всичките ни неща - папки, аксесоари, както и онова червило, което искате винаги да имате под ръка. Затова woman.hotnews.bg представят няколко аргумента за това кои... прочети още »
19.10.201516:16

Най-новата мания - коса като галактика (галерия)

"Галактическата коса" е най-новата мания в цветовете за косата след цветовете на дъгата и, точно както предшествениците си, покоси не само жените, но и мъжете.    Поддръжката й обаче е по-сложна от всички досегашни трендове. “Трябва да минавате през салона на всеки няколко седмици, за да се засили цвета там,... прочети още »
15.10.201513:22

Как да носите актуалните обемни бижута

Обемните бижута умело заместват летните, нежни и сладки бижута в тюркоазен цвят, като придават един цялостен завършек на визията ви. За да балансирате, добре е редно дрехите ви да са в минималистичен стил, да бъдат изчистени и в неособено ярки цветове, съветват модните експерти от woman.hotnews.bg.    Например, ако имате обемна... прочети още »
14.10.201517:19

Donna Karan първоначално искала да бъде певица

67-годишната дизайнерка Donna Karan, която основава истинска империя за мода и красота, призна, че никога не е планирала да се занимава с това.    Дизайнерката призна, че е искал да бъде в шоубизнеса и да пее, след като се запалила много по танците, пише bgnes.com. "Последното, което исках беше работа на Седмо авеню. Исках... прочети още »
13.10.201514:36

Цветовете на сезон есен-зима 2015/2016 (снимки)

Вълнуващи, стилни и елегантни както никога досега - на какво да заложим и как да актуализираме гардероба си на прага на есен-зима 2015/2016? Вижте експертните съвети на woman.hotnews.bg:   Бургунди  Класическото бургунди няма как да не присъства в тенденциите за есен/зима 2015/2016. Цветът е идеален, ако искате да излъчвате... прочети още »
07.10.201515:21

Мед и канела спират есенния косопад

Медът и канелата се използват широко в народната медицина, поради своите добре известни лечебни свойства и ползи за здравето. Ако приложите тази народна рецепта ще станете свидетели на една невероятна трансформация на вашата коса, съветват модните експерти на woman.hotnews.bg.    Можете да предотвратите загубата на коса с шокова... прочети още »
06.10.201509:51

Коженото яке - задължително в есенния гардероб

Представяме ви подробна инструкция за това как да си изберете качествено и стилно кожено яке за есента. Без преувеличения коженото яке е от онези връхни дрехи, които вече от десетилетия не излизат от мода. Сега е идеалният момент да си купите подобно стилно и практично яке за есента, съветват модните експерти от woman.hotnews.bg. Когато... прочети още »
02.10.201514:41

Lenny Kravitz с нова колекция мебели

Новата колекция мебели на американския рок музикант и продуцент Lenny Kravitz носи атмосферата и духа на калифорнийската музика и нюйоркската клубна култура през 70-те години на ХХ век, предава bgnes.com.    "Бъдеще в миналото“ – така се определя новата му колекция, чието вдъхновение се корени в излъчването на... прочети още »
01.10.201514:58

Bra Clinic даде старт на кампанията си в подкрепа на борбата с...

Днес салон за бельо Bra Clinic даде старт на кампанията "Докосвам=Побеждавам“ в подкрепа на борбата с рака на гърдата. Кампанията се провежда за 3-ти пореден път под мотото "Дай стария си сутиен за реЦИЦлиране“ и в полза на дарителската инициатива "За живота“ под патронажа на г-жа... прочети още »