Мода

15.09.201514:48

Есенна ревизия на гардероба - какво да оставиш и какво да изхвърлиш?

Как да подготвите гардероба си за новия сезон? Експертите от woman.bg в сътрудничество с професионален дизайнер идват, за да ви помогнат да преподредите модните си запаси, да се отървете от ненужните дрехи и да оставите само най-модерните.    Септември е като Нова година в света на модата - и е отличен повод да отделите един ден... прочети още »
11.09.201516:44

Tom Ford отново ще облича James Bond

Американският дизайнер Tom Ford отново ще е се грижи за стила на агент 007 и в новата лента за тайния шпионин "Спектър“, пише bgnes.com.    Той подготвя тоалети и за предишните два филма от поредицата - "Спектър на утехата“ и "Скайфол“. От едноименната марка на Ford обявиха, че той работи в тясно... прочети още »
10.09.201515:08

Световният гигант Armani иска да прави фабрика в България

Световният моден гигант Armani иска да прави фабрика за мъжка конфекция в България. Това стана ясно по време на среща с представители на компанията в Милано, където се провежда бизнес форум в рамките на "Дни на България на Експо 2015", съобщи bgnes.com.    Концернът оглежда района на Плевен като потенциал за... прочети още »
09.09.201515:13

5 супермодела, които са мултимилионери от втората си професия

Наскоро Gisele Bündchen обяви, че приключва с модните ревюта. Много модели започват свой бизнес, след като слязат от модния подиум и може би Gisele я очаква бляскава кариера на предприемач. Вижте 5 примера за топ модели, които станаха мултимилионерки от бизнеса си извън подиума, подбрани от profit.bg.   Heidi... прочети още »
08.09.201510:56

Marc Jacobs пуска парфюм с българска роза

Американската марка Marc Jacobs предлага на пазара нов дамски парфюми "Decadence".    Шишенцата са с формата на дамска чанта. Флаконът е със зелен цвят, затваря се с капак от змийска кожа, допълнена с позлатена верижка и пискюл, пише БТА. Уханието е смес от българска роза, слива и жасмин. Парфюмът е създаден с... прочети още »
04.09.201510:17

Gisele Bundchen се развежда

Семейното щастие на модела Жизел Бюндхен (Gisele Bundchen) изглежда е разклатено. Красавицата и куотърбека Том Брейди имали сериозни затруднения в брака си, съобщиха близки до двойката източници.   35-годишната манекенка дори се е консултирала с бракоразводен адвокат. "Том мисли, че всичко е само заплаха, въпреки че... прочети още »
30.08.201517:36

Лирис Крос - пищната версия на Наоми Кембъл

32-годишната Лирис Крос все по-често се споменава в модните издания като "plus size" двойничката на супермодела Наоми Кембъл.  Въпреки пищните си форми, афроамериканката щурмува света на модата. Двете красавици имат шоколадова кожа, котешки очи, правилни черти на лицата, блестящи коси. "Двойничката" се различава... прочети още »
26.08.201515:34

Rafael Nadal e новото лице на "Tommy Hilfiger" (видео и...

Суперзвездата на тениса Rafael Nadal стана лице на новата колекция бельо на "Tommy Hilfiger".     Освен с известния спортист в новата си линия, марката залага и на редица подобрения в дизайна и изработката на бельото, сред които и специална материя от разтегливи микрофибърни нишки, както и променен ластик на... прочети още »
25.08.201515:43

Позволени и забранени цветове за деловото облекло

Деловият гардероб на бизнес-дамата включва не само строг силует, качествени материали и скромни аксесоари. Цветовата гама също е крайно важна. Вслушайте с в съветите на woman.hotnews.bg какви са допустимите цветове за деловото облекло.    Зелена светлина за семплите цветове  Черно  Дрехите в черен цвят са основата... прочети още »
24.08.201509:38

Обявиха кой е най-популярният модел в социалните мрежи

Водещият сайт в света на модата Models.com публикува класацията за популярността на най-известните моделки в социалните мрежи, съобщи бгнес. Класацията се базирала на броя на ползвателите на официалните страници на красавиците в Инстаграм, Фейсбук и Туитър.   Така рейтингът бе оглавен от 19-годишната Kendall Jenner, която е... прочети още »
21.08.201514:47

Elton John се сдобри с Dolce & Gabanna

Elton John, който има две деца от сурогатна майка, обяви, че прощава на италианските моделиери Dolce и Gabanna за коментарите им срещу изкуственото оплождане и прекратява бойкота срещу модната къща Dolce & Gabanna.   Сър Elton John взе това решение, след като двамата дизайнери му поднесоха извиненията си, пише бгнес. "Голямо... прочети още »