Мода

06.08.201512:41

Miranda Kerr разкри с какво поддържа формата си

32-годишният австралийски модел сподели, че поддържа фигурата си само с йога и много вода.   Красавицата обясни, че харесва "физическия и психическия ефект" на йогата, с която радва ума и тялото си поне по половин час на ден, пише бгнес. "Занимавам се с йога повече от 12 години. Използвам я като гимнастика. Тя наистина... прочети още »
05.08.201517:01

Jennifer Lopez пусна трета колекция бижута

J Lo показа нежната си страна в новата си колекция бижута за марката "Endless Jewelry", пише бгнес.   46-годишната звезда изглежда е изтрила половината от годините си за новата рекламна кампания. След серия от смели модни решения в по-екстравагантен вид Jennifer Lopez демонстрира по-нежната си страна в третата си колекция... прочети още »
04.08.201511:49

Топ 5 модерни обувки без ток

Изглежда момичетата са се уморили да гледат на другите отвисоко и все по-често слизат от облаците на земята, избирайки обувки с плоска подметка, нисък ток или платформа. Това лято модата е станала още по-"земна" и ориентирана към максимален комфорт, пише woman.bg. Това е напълно обяснимо - жените са станали по-самостоятелни и... прочети още »
03.08.201514:03

Gisele Bundchen посети пластична клиника в бурка

Бившият супермодел Gisele Bundchen направи неуспешен опит да се скрие от папараците на влизане в известна пластична клиника в Париж, но вместо да избяга от очите на обществото, тя се наби в полезрението на хората, пише бгнес.   Bundchen се опита да се намъкне незабелязана в клиниката, облечена в бурка. Заедно с нея била и по-малката... прочети още »
31.07.201517:01

Gwyneth Paltrow пусна колекция хип-хоп чанти (галерия)

Актрисата Gwyneth Paltrow лансира колекция коктейлни чанти, вдъхновена от звезди на хип-хопа, сред които близкият й приятел - рапърът и продуцент Jay Z, пише woman.bg.    Над колекцията Paltrow е работила с дизайнера Edie Parker, пише БТА. Върху чантите тип клъч са изписани псевдонимите на рапърите Jay Z, Eminem, Tupac и... прочети още »
29.07.201513:28

Cindy Crawford разкрива модни тайни в сериал

Супермоделът Cindy Crawford готви телевизионен сериал за света на модата от 80-те години на XX век.   Сериалът, засега наречен "Иконата", ще разказва за "войната", която водеха американската агенция Ford и френската Elite за привличане на най-известните модели от онова време, пише бгнес. Cindy Crawford, която сега... прочети още »
28.07.201514:43

Как да направим евтините дрехи да изглеждат скъпи?

На всяка от нас се е случвало да купи евтин тоалет, за който после да съжалява, защото материята се е износила, или защото излъчването на дрехата не е такова, каквото на нея й се иска. Woman.bg представя съветите относно това как да накараме една дреха да изглежда скъпа, без значение колко реално е струвала, във всяка една... прочети още »
27.07.201516:48

Pharrell Williams ще прави нови кецове с Аdidas (галерия)

Модната икона от хита "Happy" си сътрудничи с група художници, за да създаде нова колекция кецове, използвайки различни творчески методи.   Звездата иска да приложи към дизайна на спортните обувки графити и моменти от филми, които да се използват като щампи върху обувката, пише бгнес. "Оценявам това, че Аdidas прие... прочети още »
24.07.201510:39

Rihanna пуска нов парфюм (снимка)

Rihanna ще пусне на пазара нов парфюм, пише бгнес. Уханието ще се нарича "RiRi" и все още не е ясно кога ще бъде достъпно за продажба. Звездата обяви новината в социалната мрежа "Туитър" заедно със снимка, на която носи розови ръкавици с перли.     Това не е първият път, в който Rihanna създава свой... прочети още »
23.07.201514:37

Taylor Swift пусна модна линия в Китай, цензурата я погна

Taylor Swift създаде модна линия, която ще бъде достъпна само на китайския пазар.   Това съобщи сайтът JD.com, който се занимава с онлайн търговия и в който се предлага модната линия на певицата. Това е първата китайска търговска компания, която ще предлага дрехи на звездата. Те включват както рокли, така и ежедневни тоалети.... прочети още »
23.07.201511:45

Eva Longoria иска модни съвети от Victoria Beckham

Актрисата Eva Longoria призна, че се доверява на съветите на бившата певица и настоящ моден дизайнер Victoria Beckham, когато става въпрос за това как изглежда, пише бгнес.   Longoria заяви, че постоянно изпраща снимки на съпругата на David Beckham на дрехите, с които смята да бъде облечена на червения килим и други важни събития, за... прочети още »