Мода

29.03.201215:07

41-годишната Клаудия Шифър засне секси фотосесия в стил 60-те

Ветеранът в модната индустрия Клаудия Шифър отново стана лице на марката "Guess", която даде старт на нейната кариера преди повече от 20 години. 41-годишната манекенка стана лице на компанията, с която започнала своята кариера, когато била едва на 17 години през 1989 г. Няколко десетилетия по-късно "Guess" празнува своя... прочети още »
27.03.201217:53

Екстравагантните дънки не са на мода

За предстоящия пролетен сезон повечето дизайнери се отказаха от екстравагантните джинси и предпочетоха класическите дънкови модели. Певицата Фейт Хил носи класически сини дънки на последния си концерт Джинсите са важен елемент от гардероба на жените и никога не излизат от мода. За предстоящия пролетен сезон повечето дизайнери... прочети още »
26.03.201208:08

Семейство Бекъм продават имение и вила

Дейвид и Виктория Бекъм са реши да продадат Beckingham Палас и френската си вила, за да се фокусират върху живота си в Америка. Двойката купи на именито в Хертфордшир през 1999 година за 18 милиона паунда. Но след като се преместиха в Лос Анджелис през 2007 г., заради това, че Дейвид започна да играе футбол за ЛА Галакси, семейство Бекъм са... прочети още »
19.03.201212:28

Дженифър Лопес във фотосесия на "Vogue" - видео

Поп-дивата Дженифър Лопес (Jennifer Lopez) e истински гореща в ярко червена рокля на корицата на американското списание "Vogue". В априлския брой на изданието певицата разкрива интересни факти около личния си живот, брака си с Марк Антъни и близнаците им. Джей Ло издава и тайни за това как поддържа добрата си форма след... прочети още »
14.03.201208:07

Кейт Мос работи за бебе

Кейт Мос и Джейми Хинс са започнали да "работят" за бебе. Според запознати влюбените не просто са готови да имат общо дете, а го искат възможно най-скоро. "Кейт й Джейми искат бебе от доста време, но изчакваха да се установят в новия си дом преди да започнат с плановете. Тя не искаше да забременее преди да се преместят и да... прочети още »
12.03.201209:57

Роберто Кавали ще шие сватбена рокля за Джей Ло

Музикалната дива Дженифър Лопес е избрала Роберто Кавали за дизайнер на сватбената й рокля. Новината излезе от самия Кавали, който публикува шокиращите разкрития в социалните мрежи. "Днес Дженифър Лопес ми се обади и поиска да направя специална рокля за предстоящата й сватба", написа италианският дизайнер в Туитър. Тези думи... прочети още »
05.03.201209:08

Парижките колекции за идната зима са в тъмни цветове

Влиянието на икономическата криза и подтикът към създаването на прагматични дрехи са оставили отпечатък върху парижките модни колекции за следващата зима, коментират експертите. В дрехите може да откриете поезия, но като цяло носят малко фантазия, а цветовете са доста тъмни. Hermes и Givenchy заложиха на кожите, докато John Galliano се... прочети още »
27.02.201210:41

Най-добре и най-зле облечените дами на Оскари 2012

Най-горещите холивудски звезди преминаха по червения килим на Оскарите в зашеметяващ парад на прекрасни вечерни рокли, блестящи диаманти и елегантни смокинги. Голяма част от водещите актриси избраха рокли без презрамки, съчетани с минимално количество бижута, но пък украсени с блестящи камъни. Актрисата Руни Мара, на която черното й отива,... прочети още »
21.02.201223:24

Най-добре облечените на наградите BRIT Awards 2012

Музикалните награди BRIT Awards 2012 отново привлякоха погледите към Лондон тази нощ за поредното раздаване на картите - печеливш/губещ. Екипът на fmplus.net видя с очите си как червения килим буквално щеше да се подпали под някои от най-горещите, модерни и актуални изпълнители. Не по-важно за някои е и как са облечени те за една от важните... прочети още »
20.02.201209:57

Стела Маккартни събра звездите на модно шоу в Лондон - снимки

Магическо шоу, джаз изпълнения на живо и супермодели, танцуващи на масите. Специалното модно шоу на Стела Макартни в Лондон беше наелектризиращо, предават световните агенции. Необичайното ревю се състоя в бивша църква в лондонския квартал Мейфеър. Първите гости, поканени на питие и вечеря, пристигнаха, облечени в коктейлни рокли и черни... прочети още »
17.02.201209:25

Анорексичните модели се завърнаха на седмицата на модата в Ню Йорк

Стивън Бъроус (Stephen Burrows), Майкъл Корс и Оскар де ла Рента представиха колекциите си есен-зима по време на седмицата на модата в Ню Йорк. Творенията, които дизайнерите са създали, впечатлиха публиката с холивудски блясък, пищност и ретро излъчване. Дизайнерът Стивън Бъроус остана верен на себе си и показа секси и провокативна... прочети още »