Мода

20.02.201209:57

Стела Маккартни събра звездите на модно шоу в Лондон - снимки

Магическо шоу, джаз изпълнения на живо и супермодели, танцуващи на масите. Специалното модно шоу на Стела Макартни в Лондон беше наелектризиращо, предават световните агенции. Необичайното ревю се състоя в бивша църква в лондонския квартал Мейфеър. Първите гости, поканени на питие и вечеря, пристигнаха, облечени в коктейлни рокли и черни... прочети още »
17.02.201209:25

Анорексичните модели се завърнаха на седмицата на модата в Ню Йорк

Стивън Бъроус (Stephen Burrows), Майкъл Корс и Оскар де ла Рента представиха колекциите си есен-зима по време на седмицата на модата в Ню Йорк. Творенията, които дизайнерите са създали, впечатлиха публиката с холивудски блясък, пищност и ретро излъчване. Дизайнерът Стивън Бъроус остана верен на себе си и показа секси и провокативна... прочети още »
13.02.201214:53

Най-красивите дами на наградите "Грами" в снимки

Невъзможно е някой да изглежда по-добре от Кейти Пери (Katy Perry) със синя коса! Певицата, която миналата седмица финализира развода си с Ръсел Бранд, показа, че личните неприятности нe e задължително да се изписват на външния ни вид.   Поп принцесата блестеше в изящна рокля на дизайнера Ели Сааб (Elie Saab) и записа първо място в... прочети още »
10.02.201215:06

Шапки от дърво и скъпоценни камъни на Седмицата на модата в Мадрид

В Мадрид приключи 55-то издание на традиционната седмица на модата. Дизайнерите показаха значителни иновации в колекциите си за следващия зимен сезон 2012 - 2013 г. Колекцията на Jesus Lorenzo & Miguel Marinero предизвика огромен интерес с нестандартните решения за шапки на моделите. Разгледайте идеите в галерията. Блясък, цвят и... прочети още »
07.02.201215:11

Жизел Бюндхен e най-богатата манекенка

Жизел Бюндхен (Gisele Bundchen) за поредна година оглави класацията на най-богатите модели в света. Това, което прави Бюндхен милионерка не са само рекламите и дефилетата. Манекенката има своя собствена марка обувки, линия продукти за грижа за кожата, както и недвижими имоти и малък хотел в родината си Бразилия. Всичко това й носи приходи... прочети още »
31.01.201211:58

Кийра Найтли в драматична фотосесия

Ново драматично отклонение от невинния си образ направи актрисата Кийра Найтли (Keira Knightley) , този път за корицата на списание "GQ". Кийра, която сме свикнали да виждаме с нежна и женствена визия, засне провокативна фотосесия. Актрисата е облечена с дълбоко изрязана жилетка, високи токчета и пурпурно червило в стил... прочети още »
27.01.201211:09

Модното шоу на Жан Пол Готие от Седмицата на модата в Париж в снимки

Един от най-авангардните световни моделиери Жан Пол Готие (Jean Paul Gaultier) показа новата си колекция по време на Седмицата на висшата мода в Париж. 59-годишният дизайнер и този път не остана верен на общоприетите норми и показа модели, вдъхновени от визията на покойната британска изпълнителка Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse), която почина... прочети още »
25.01.201212:38

Chanel представи колекцията си пролет - лято 2012 в Париж

Карл Лагерфелд зарадва почитателите на Chanel с пищен спектакъл в преобладаващо синьо, сребристо,  дръзки бижута и прически, перли и цветя по дрехите и в косите. Колекцията на модната къща за пролет-лято 2012 г. е вдъхновена от самолета. "Обичам самолета. Струва ми се, че няма нищо по-успокояващо от него. Съседите ви са се... прочети още »
24.01.201210:40

Versace показа колекция пролет-лято 2012 в Париж - галерия

Донатела Версаче се завърна на сцената на висшата мода след осемгодишно прекъсване, предадоха световните агенции. В Париж знаменитата модна къща представи модели от колекцията си за висша мода пролет-лято 2012 във френската столица. Модното шоу събра звезди от световния шоубизнес и киното. Разгледайте снимките в галерията. Донатела... прочети още »
23.01.201212:15

Не секси бельо за тийнейджърки показаха на панаир в Париж

В Париж се проведе панаир на бельото, на който водещи модни марки показаха най-новите си предложения за този сезон. Дизайнерите наблягат на силно изрязани модели, обсипани с дантела. Преобладаващите цветове отново са бяло, черно и червено, както и леопардовите принтове - на снимката. Тийнейджърките, намиращи се в периода между последната си... прочети още »
20.01.201210:33

Дъщерята на Синди Крауфорд стана модел на Versace

10-годишната дъщеря на световноизвестния модел Синди Крауфорд - Кая Гербер, тръгна по стъпките на майка си. Момичето направи своя дебют като модел за реклама на новата модна линия за младежи на "Версаче" ("Young Versace").  "Толкова се вълнувам, че Кая бе избрана да бъде част от първата рекламна кампания на... прочети още »