Мода

02.12.201110:21

Бионсе е най-стилната бъдеща майка

Бионсе Ноулс (Beyonce) е най-стилната бъдеща майка в света, според допитване на британския сайт Josoblu.co.uk. Певицата, която очаква първото си дете от съпруга си Джей Зи (Jay Z), оглави модното допитване до купувачи, които трябвало да отговорят на въпроса коя бременна знаменитост най-добре прикрива корема си. "Имайки предвид, че... прочети още »
01.12.201114:33

Рокля на Ейми отиде в музей срещу 43 хиляди лири

Бялата рокля на точки, с която Ейми Уайнхаус е на обложката на най-хитовия си албум "Back to Black", беше продадена на търг за 43 200 британски лири. Аукционната къща в Лондон съобщи, че тоалетът, проектиран от дизайнерката Дисая, е купен от Музея на модата в Сантяго, Чили. Средствата от продажбата на роклята от шифон ще... прочети още »
30.11.201107:35

Пош плаче на Британските модни награди

Сара Бъртън от "Александър Маккуин" спечели наградата Дизайнер на 2011 г. на церемонията за Британските модни награди (British Fashion Awards 2011) в Лондон, съобщава агенция КРОСС. Британският съвет за мода изтъкна, че Сара Бъртън, която през пролетта получи много ласкави отзиви за булчинската рокля на Кейт Мидълтън, "дава... прочети още »
29.11.201114:06

Дизайнер на Вивиан Уестууд ще прави стайлинга на Мария Илиева

Светослав Колчагов, един от петимата основни дизайнери в екипа на Вивиан Уестууд, лично се е заел със стайлинга на Мария Илиева и лети от Лондон специално за концерта на певицата. Илиева ще смени няколко тоалета от линията на ексцентричната кралица на модата, подбрани специално за нея. Приготовленията за концерта са в разгара си. Мария... прочети още »
25.11.201114:54

Кейти Пери пусна парфюм с българска роза

Американската певица Кейти Пери (Katy Perry), представи втория си парфюм "Meow", който е вдъхновен от българската роза. Неотдавна певицата обяви, че иска да си вземе едногодишна почивка, за да отдели повече време на съпруга си Ръсел Бранд, но докато отсъства от сцената и от червения килим, почитателите на Пери могат да се утешават... прочети още »
24.11.201116:44

Гаджето на Кристиано Роналдо е звездата на календара на...

Въпреки зимата списание "Sports Illustrated" пусна календара си за 2012г. пълен с изкусителни манекенки по бански костюми. Годишният календар на списанието е най-очакваното събитие на читателите в края на годината. Сексапилната Ирина Шайк е тазгодишната кралица на броя. Освен за корицата, руският топ модел, която е приятелка на... прочети още »
22.11.201115:55

Този сезон на мода са къдриците

Всеки има свой вкус, всяка година излиза нова мода, но в момента особено популярни са къдриците, казват водещи световни фризьори. Ново проучване показва, че представителите на силния пол са склонни да дадат предимство на жените с къдрава коса, отколкото на тези с идеално права. Ето защо модни икони вече от дълго време са Риана, Кейт... прочети още »
18.11.201115:14

Джани Версаче създал елитната проститутка

Джани Версаче, скандален и дързък по отношение на женската сексуалност. Моделите му са повече от предизвикателни и не малко пъти световната преса е наричала дрехите му прекалено дръзки, прекалено брутални. Тези твърдения дават повод да се говори, че Версаче е създал елитната проститутка. Това каза в интервю за БГНЕС Анелия Николова,... прочети още »
14.11.201113:53

Адриана Лима призова младите момичетата да не гладуват

След като през живота си няколко пъти буквално е умирала от глад, Адриана Лима призова младите момичета да не я следват. Супермоделът посъветва тийнейджърките да "не гладуват до смърт, като приемат единствено течности", съобщават американските медии. Въпреки че преди последното си ревю, звездата на Victoria`s Secret призна, че е... прочети още »
10.11.201110:13

Миранда Кер сложи сутиен за 2.5 млн. долара на ревюто на...

Миранда Кер, Адриана Лима, Доутсен Кроус и всички най-горещи модели на световния подиум станаха ангели за ежегодното шоу на Victoria's Secret в Ню Йорк. Разгледай снимките им в галерията. Уникалното модно шоу струва рекордните12 млн. долара. Най-скъпият сутиен на ревюто на стойност 2.5 млн. долара сложи обявената за най-красивата жена... прочети още »
08.11.201115:16

Сара Бъртън е дизайнер на годината

Британската актриса Джуди Денч получи Наградата за цялостни постижения на модното списание "Харпърс Базар" (Harper's Bazaar). 76-годишната актриса, която изпълнява ролята на боса на Джеймс Бонд, Ем в поредицата за агент 007, получи приза на церемонията по раздаването на наградите Жени на годината на списанието в... прочети още »