Мода

28.12.201114:49

Най-големите събития в модата през годината

Ето и кои са най-големите събития в модата през 2011г: 1. Уволнението на Джон Галиано от "Диор"- Галиано бе главен дизайнер на модната къща от години, но след отправени от него расистки обиди към посетители в парижко кафене, бе уволнен. Галиано бе осъден на 6000 евро глоба, след като бе признат от съда за виновен по обвиненията... прочети още »
23.12.201115:55

Близначките Олсън са топ дизайнери под 30

Сестрите Ашли и Мери Кейт Олсън оглавиха класацията с 30-те топ дизайнери под 30 години. 25-годишните близначки се изстреляха към върха на славата със своята модна империя, носеща им приходи от милиони долари. Техни дрехи е обличала дори първата дама на САЩ Мишел Обама. Голяма почитателка им е актриса Рейчъл Билсън. В списъка има и някои... прочети още »
15.12.201114:30

Катрин (Кейт) Мидълтън е най-елегантната знаменитост

Още преди да стане Херцогинята на Кембридж Кейт Мидълтън бе известна със стила си при избора на тоалети. Изисканият й вкус заслужено й отрежда поредното първо място, този път в американска класация на най-стилните знаменитости на 2011 г. Разгледайте снимките й в галерията. Със своята класическа елегантност съпругата на принц Уилям... прочети още »
13.12.201114:55

Мерил Стрийп излиза на корицата на "Vogue" за първи път

Кариерата на 62-годишната Мерил Стрийп (Meryl Streep) се развива толкова бляскаво, че дори по-младите й колежки с основание могат да изпитват завист. Неотдавна актрисата представи филма "Желязната лейди“, в който, разбира се, играе ролята на бившия министър-председател на Великобритания Маргарет Тачър. Малко след премиерата се... прочети още »
12.12.201116:34

Списание "GRAZIA" раздаде наградите "Жена на...

Актрисата Ваня Цветкова, която изпълнява главна роля в сериала "Седем часа разлика", грабна приза "Жена на годината" в категорията "Телевизионни актриси“  в традиционната класация на сп. "GRAZIA". Битката в тази категория очаквано беше и най-оспорвана - номинирани за наградата бяха Яна Маринова... прочети още »
11.12.201117:41

Линдзи Лоън, като Мерелин Монро, но гола

В първото си интервю, дадено след като миналия месец влезе в затвора за нарушена пробация, но бе освободена около пет часа по-късно, Линдзи Лоън (Lindsay Lohan) заяви за сп. "Плейбой, че се е научила да носи отговорност за грешките си, съобщиха световните агенции. В броя на сп. "Плейбой" са поместени 10 страници с голи снимки... прочети още »
09.12.201117:08

Шерил Кроу държи обувки и в хладилника

Американска певица Шерил Кроу (Sheryl Crow) е висока 160 см и не е чудно, че разполага с много обувки на висок ток. Никой обаче не може и да предположи, че в жилището на Шерил има 2000 чифта и че някой от тях пази в хладилника. Поп дивата признава, че има фантастични 2000 чифта обувки, които са препълнили къщата й. Може да ги видите в... прочети още »
06.12.201118:18

Виж кои са звездите със свои кукли Барби

Много са знаменитостите, като певицата Кейти Пери (Katy Perry), които диктуват модата със своите превъплъщения. Част от това е пускането на линия парфюм, джинси, спортни облекла, мъжки ризи и тн. Особено популярно е и създаването на звездни кукли Барби. Най-новата кукла, която се появи на бял свят е тази на Кейти, която е със синя коса и е... прочети още »
05.12.201108:04

Лейди Гага не се отказва от модния си стил

Лейди Гага (Lady Gaga) отказала да "смекчи" своето шашаво облекло в отговор на молбата на шефовете на звукозаписващата й компания "да бъде малко по-малко странна". Супер поп-звездата е широко известна както със странното си чувство за стил в облеклото, така и с музиката си. Тя се е появявала пред публиката с многобройни... прочети още »
02.12.201110:21

Бионсе е най-стилната бъдеща майка

Бионсе Ноулс (Beyonce) е най-стилната бъдеща майка в света, според допитване на британския сайт Josoblu.co.uk. Певицата, която очаква първото си дете от съпруга си Джей Зи (Jay Z), оглави модното допитване до купувачи, които трябвало да отговорят на въпроса коя бременна знаменитост най-добре прикрива корема си. "Имайки предвид, че... прочети още »
01.12.201114:33

Рокля на Ейми отиде в музей срещу 43 хиляди лири

Бялата рокля на точки, с която Ейми Уайнхаус е на обложката на най-хитовия си албум "Back to Black", беше продадена на търг за 43 200 британски лири. Аукционната къща в Лондон съобщи, че тоалетът, проектиран от дизайнерката Дисая, е купен от Музея на модата в Сантяго, Чили. Средствата от продажбата на роклята от шифон ще... прочети още »