Ива от сутрин до обед

17.02.201713:27

Любо Киров за българския музикален фестивал Wild Rose в Лондон

В понеделник заедно с д-р Олеся Велинова ще говорим за остаряването според вида на кожата и структурата на лицето.    Любимият ни Любо Киров ще ни гостува след 10ч. за българския музикален фестивал Wild Rose в Лондон, който ще се проведе на българския национален празник 3 март.    А накрая ще завършим с малко... прочети още »
16.02.201715:39

На фокус: Анжела Недялкова в "Трейнспотинг 2"

В петък започваме с новини и разкази за едно от най-чаканите продължения "Трейнспотинг 2", където нашето момиче Анжела Недялкова изигра една от главните роли.    След това Катя Илиева ще ни покани на седмицата на отворени врати в ЧСОУ "Симеон Велики", а с Марина Гърбева ще се отправим към Занзибар, защото... прочети още »
16.02.201715:03

Вида Пиронкова разкрива тайните на Емпатия (видео)

"С Игор Марковски работихме заедно по първата ми книга "Броеницата на Вида", което беше преди четири години, и още тогава му казах, че той ще бъде продуцент на моя албум.", каза Вида Пиронкова, която бе гост в "Ива от сутрин до обед", за да ни разкаже повече за албума Емпатия, където е текстописец, а едни от... прочети още »
15.02.201714:55

Как "Да оцелееш като родител" съветват авторките на...

В четвъртък ще разберем как да излезем невредими от родителството с книгата "Да оцелееш като родител", която ще ни представят Елисавета и Красимира от сайта "Майко мила".    Вида Пиронкова ще ни представи албума "Емпатия", който събира различни български изпълнители, а за финал с Милена Родригес... прочети още »
15.02.201714:28

Илиян Илиев: "Целта ни беше сериал, който е поучителен, но...

"Този тип театралeн спектакъл е много труден, а ние искаме да накараме децата да се чувстват неангажирани, също както са, когато гледат "Благуните" по телевизията.", каза режисьорът Илиян Илиев, който гостува в "Ива от сутрин до обед", за да разкаже за предстоящите на 25-ти и 26-ти февруари в театър... прочети още »
14.02.201716:17

Децата са най-уязвими към хранителните разстройства

"Всеки втори човек, който идва при нас, страда от някакъв вид хранително разстройство, а най-уязвими са децата.", каза психотерапевтът Любомира Манчева, която гостува в "Ива от сутрин до обед" заедно с Нина Тодорова, за да ни разкажат повече за проекта си за превенция на хранителното разстройство при децата между 12 и 18... прочети още »
14.02.201713:10

Не правете това у дома: вредните диети на звездите

"Не правете това у дома!" или "Кои са вредните диети на звездите?" ще е темата, която ще разнищим с Маги Гигова в рубриката "Неохраняема зона".   А режисьорът на кукления сериал "Благуните", Илиян Илиев, ще ни представи спектакълът, който ще изкара героите от сериала на сцена.  прочети още »
13.02.201714:15

"Живот на килограм" - инициатива за превенция на анорексията

Във вторник с инициативата "Живот на килограм" ще посветим рубриката ни "Рицар без броня" на темата, свързана с превенция на анорексията.    След това очакваме Енчо Керязов и Люси Дяковска, за да ни разкажат повече любопитни новини около спектакъла "Нощ на звездите", а след 11ч. очакваме Веси Бонева... прочети още »
13.02.201710:39

"Първите седем" от Боян Петров

"Човек трябва да има стремеж към изкачване на върхове, независимо дали са планински или житейски. Всеки трябва да се стреми към нещо в този живот.", каза алпинистът Боян Петров, който бе наш гост, за да представи първата си книга и наръчник не само за планината, но и за живота, "Първите седем".   "Тази книга... прочети още »
10.02.201716:15

Алпинистът Боян Петров представя книгата си "Първите седем"

В понеделник стартираме с д-р Емилова и житния режим на Петър Дънов, който започва тази седмица.    След 10ч. очакваме един от нашите будители – алпинистът Боян Петров с книгата си "Първите седем".    А след това очакваме Рафи Бохосян, заради участието си в бродуейския мюзикъл за възрастни... прочети още »
09.02.201714:29

Мила Искренова за балет "Арабеск" и премиерата...

В петък със Зорница Аспарухова от рано започваме с пикантните теми, а именно секс и кино, и премиерата на филма "50 нюанса по-тъмно".    А след 10ч. хореографът Мила Искренова ни кани на премиерата "Сидхарта", чиято история ще бъде красиво предадена от балет "Арабеск". прочети още »