Ива от сутрин до обед

11.07.201716:14

Васил Петров в "Ива от сутрин до обед"

В сряда в студиото на Ива Дойчинова ще вали изкуство! Ива и нейният гост Васил Петров  ще си говорят за джаз феста в Банско, а Ники Стоичков ще ни разкаже за турнето за къси филми на NoBlink Media. Светла Тонева от чуждоезиков център „БРАВО” ще ни научи на няколко английски идиома и техните значения. прочети още »
05.07.201714:59

Какво да (не) правим на плажа, или кои са добрите плажни маниери

Какво да не правим на плажа, или кои са добрите плажни маниери, ще ни каже в четвъртък специалистът по етикет Ана Динкова.    Анастасия Карнаух и Александър Радев ще ни представят чисто новия литературен клуб "Читател", а с Темз Арабаджиева ще препоръчаме три книги, които да бъдат вашата лятна компания. прочети още »
04.07.201716:21

Мит ли е сексуалната мощ на българина?

Мит ли е сексуалната мощ на българина? Отговорът на този въпрос, чисто научно, ще ни даде Маги Гигова в своята "Неохраняема зона".   Александър Хаджиев ще бъде при нас, за да ни представи арт фестивала "180 градуса", който изследва нови модели на изразяване в изкуството. прочети още »
03.07.201717:23

Най-добрата спортно-образователна програма за деца в света

Във вторник ще се срещнем с Мартин Петров, основател на Little Gym – България, най-добрата спортно-образователна програма за деца в света.    Ганета Сагова от сп. "Осем" ще бъде при нас, за да разкаже за човека, който прави операции с голи ръце, Алекс Орбито, а за финал ще погледнем към конкурса "Напиши ми... прочети още »
22.06.201715:32

Кои са местата извън България, които са пряко свързани с нея?

В петък гр. Своге ще ви покани на едно събитие за всички любители на приключенията – Арт Екстрийм Фестивал.    Преди това ще разберем кои са местата извън България, които са пряко свързани с нея, а Зорница Аспарухова е подготвила много награди за всички любители на "Трансформърс", защото след 9ч. ще представи... прочети още »
22.06.201713:42

Камелия Тодорова: "Банско Джаз фестивал съчетава почивката в...

"С Банско Джаз фестивал ще успеете да съчетаете почивката в планината с парти вечер. Точно това, че концертите ще бъдат на открито хората се веселят повече и преживяват хубави моменти.", каза певицата Камелия Тодорова, която бе гост в студиото на "Ива от сутрин до обед", за да ни каже повече подробности около тазгодишния... прочети още »
21.06.201713:01

Какво искат децата в едно семейство

В четвъртък се пренасяме в чудния свят на джаза с певицата Камелия Тодорова, с която ще си говорим за Bansko Jazz Fest.    Милена Родригес ще ни обясни какво искат децата в едно семейство, а Анастасия Карнаух ще ни представи поредната доза заглавия от проекта "300 любими книги". прочети още »
20.06.201716:36

Ако участвате в състезание за най-луда сватба, каква би била тя?

Ако участвате в състезание за най-луда сватба, каква би била тя? Това ви питаме в сряда, защото с Маги Гигова влизаме в сезона на сватбите и по-специално шантавите такива.    Малко преди това с група Парапланер ще представим първото издание на пловдивския рок фестивал Hills of Rock. прочети още »
19.06.201716:00

Как храним децата си от психологична гледна точка?

"Предварително ти благодаря" е мотото на тазгодишната кампания "От любов към живота", за която Люси Дяковска ще бъде наш гост след 11ч.    С д-р Владимир Божилов заедно ще изследваме произхода на времето.   А как храним децата си от психологична гледна точка е въпросът, на който Ваня Емилова ще ни... прочети още »
16.06.201714:51

Петя Великова за Международната лятна академия на изкуствата

В понеделник очакваме София Георгиева, която ще ни представи "Дъх и пламък", песен написана от Момчил Колев.    Стилиян Иванов ще ни потопи в мистиката на дервишите, а Петя Великова ще ни разкаже повече за Международната лятна академия на изкуствата.  прочети още »
15.06.201716:14

Актьорът Стоян Алексиев разказва за работата на дубльора

В петък влизаме в света на  киното с актьора Стоян Алексиев, с който ще си говорим за работата на дубльора, а веднага след това Зузи Аспарухова ще ни препоръча летните заглавия на женски филми, които си струва да видим.    Маги Джанаварова ще ни представи новата си песен "Сама", а за финал с Ива Тодорова... прочети още »