Ива от сутрин до обед

17.07.201712:57

Вкусните рецепти, приготвяни в сериала "Приятели"

Във вторник в кулинарната ни рубрика ще ви предложим вкусни рецепти, приготвени в обичания от всички комедиен сериал "Приятели".     С Ваня Емилова в "Рицар без броня" главна тема отново ще бъде възпитанието на децата ни и защо е важно едно дете да се учи от малко на емоционална грамотност, и как да я изразява. прочети още »
14.07.201717:16

Ива...в началото на седмицата

В понеделник д-р Людмила Емилова ще ни даде съвети за това как да запазим доброто си здравословно състояние през лятото. Тоши, Кукушев, Каспър и Денчев ще представят в нашето студио съвместната им песен #Дъждобран, а преди 11ч. с дамите от видео канала „Мама миа” и Вики от група Мастило ще ни поканят на караоке конкурса... прочети още »
13.07.201715:31

В очакване на новия Game of Thrones

В петък със Зузи Аспарухова ще си говорим за предстоящия нов сезон на хитовия Game of Thrones, както и за новите сериали, които излизат през лятото. Ива и Яна от фондация B-CAUSE ще ни представят безплатната приключенска академия, която организират, а група ЛаТиДа ще ни гостуват с чисто новата си песен „Чао, чао”. прочети още »
12.07.201713:58

Кое е нещото, което ви влияе най-много?

Кое е нещото, което ви влияе най-много? Това е темата ни в четвъртък, защото с психологът Пламен Димитров ще изследваме онова влияние, което оформя поведението ни без да го осъзнаваме. Анастасия Карнаух ще е при нас с поредното предложение от проекта „300 любими книги”, а новата песен на група Airbag ще ни представи Николай Славов прочети още »
11.07.201716:14

Васил Петров в "Ива от сутрин до обед"

В сряда в студиото на Ива Дойчинова ще вали изкуство! Ива и нейният гост Васил Петров  ще си говорят за джаз феста в Банско, а Ники Стоичков ще ни разкаже за турнето за къси филми на NoBlink Media. Светла Тонева от чуждоезиков център „БРАВО” ще ни научи на няколко английски идиома и техните значения. прочети още »
05.07.201714:59

Какво да (не) правим на плажа, или кои са добрите плажни маниери

Какво да не правим на плажа, или кои са добрите плажни маниери, ще ни каже в четвъртък специалистът по етикет Ана Динкова.    Анастасия Карнаух и Александър Радев ще ни представят чисто новия литературен клуб "Читател", а с Темз Арабаджиева ще препоръчаме три книги, които да бъдат вашата лятна компания. прочети още »
04.07.201716:21

Мит ли е сексуалната мощ на българина?

Мит ли е сексуалната мощ на българина? Отговорът на този въпрос, чисто научно, ще ни даде Маги Гигова в своята "Неохраняема зона".   Александър Хаджиев ще бъде при нас, за да ни представи арт фестивала "180 градуса", който изследва нови модели на изразяване в изкуството. прочети още »
03.07.201717:23

Най-добрата спортно-образователна програма за деца в света

Във вторник ще се срещнем с Мартин Петров, основател на Little Gym – България, най-добрата спортно-образователна програма за деца в света.    Ганета Сагова от сп. "Осем" ще бъде при нас, за да разкаже за човека, който прави операции с голи ръце, Алекс Орбито, а за финал ще погледнем към конкурса "Напиши ми... прочети още »
22.06.201715:32

Кои са местата извън България, които са пряко свързани с нея?

В петък гр. Своге ще ви покани на едно събитие за всички любители на приключенията – Арт Екстрийм Фестивал.    Преди това ще разберем кои са местата извън България, които са пряко свързани с нея, а Зорница Аспарухова е подготвила много награди за всички любители на "Трансформърс", защото след 9ч. ще представи... прочети още »
22.06.201713:42

Камелия Тодорова: "Банско Джаз фестивал съчетава почивката в...

"С Банско Джаз фестивал ще успеете да съчетаете почивката в планината с парти вечер. Точно това, че концертите ще бъдат на открито хората се веселят повече и преживяват хубави моменти.", каза певицата Камелия Тодорова, която бе гост в студиото на "Ива от сутрин до обед", за да ни каже повече подробности около тазгодишния... прочети още »
21.06.201713:01

Какво искат децата в едно семейство

В четвъртък се пренасяме в чудния свят на джаза с певицата Камелия Тодорова, с която ще си говорим за Bansko Jazz Fest.    Милена Родригес ще ни обясни какво искат децата в едно семейство, а Анастасия Карнаух ще ни представи поредната доза заглавия от проекта "300 любими книги". прочети още »