Ива от сутрин до обед

09.03.201321:07

Калин Вельов преподава уроци на Ива

В понеделник ще честитим рождения ден на една дама с кратко име и дълга биография. Тя е Ирра и освен, че пее чудесно, от 6 години е майка на 2 деца, а от известно време държи и книжарница в столицата. В коя от ролите й ще я сварим, ще разберем в понеделник. Ще научим и как етеричните масла и ароматерапията могат не само да стабилизират... прочети още »
07.03.201316:51

Петъкът идва с училище по флирт и прогнозата на звездите

В най-женския ден от най-женския месец ще честитим рождения ден на актрисата с най-женския прякор: Милена Маркова – Маца. Ще ви поканим и на училище по флирт, за да има после от кого да получавате цветя и дребни подаръци в малки кутийки, когато му дойде времето.   В АРТ зоната ни отново ще пристъпи Владо Трифонов, за да ни... прочети още »
06.03.201317:11

Митко Щерев и Илия Ангелов гостуват в студиото на FM+

В четвъртък ще честитим рождения ден на една жена, която стана известна благодарение на така тачения у нас поп-фолк, но доказа на всички, че може много и отвъд него - певицата Деси Слава. "Тримата мъже край люлката” ще бъдат водени от един от млад, но вече доказал се актьор - Кирил Бояджиев. За предизвикателството да дублираш... прочети още »
05.03.201316:28

Любен Георгиев за оптималния начин за намиране на работа

В сряда ще честитим 86 рожден ден на автора на "100 години самота” - Габриел Гарсия Маркес.  Латиноамериканският владетел на магическия реализъм вече написа едно предсмъртно писмо и мемоарите си, но животът очевидно го обича и продъжава да го радва с много години, роднини приятели и фенове. Ще се порадваме и на един наш,... прочети още »
04.03.201316:04

На гости ще бъде Евелина Павлова с по-добрите детски песни

Във вторник ще честитим рождения ден на драматурга и сатирик Христо Бойчев – един от тримата най-поставяни автори в Европа. Преди да обърнем специално внимание на най-добрите концертни версии на любими наши изпълнители в "Часът на музикалния редактор”. Ще разберем как се прави радио, което да е приятно за слушане от... прочети още »
01.03.201316:39

В понеделник Теодоси Спасов е рожденик, гостува Човекът-глас

В понеделник ще започнем седмицата като се опитаме да хванем неуловимия Теодоси Спасов, прелитащ между два балкански концерта и то навръх 51-вия си рождения си ден.  Ще разберем и що е то рейки и каква почва има то у нас в последните 13 години. За здравето като балансирана енергия ще си поговорим с Екатерина Стоянова  -... прочети още »
01.03.201313:01

Чуй две акустични live изпълнения на Стела

Чуй как Стела изпълнява "Impossible" и "Price Tag" на живо при Ива Днес Стела от X factor гостува на Ива. Освен, че двете си поговориха отлично, нямаше начин да не помолим Стела да ни попее. Тя се съгласи и изпълни не една, а две песни - "Impossible" и знаковата "Price Tag", с която остави журито на... прочети още »
28.02.201316:00

На 1 март Ива посреща Башар Рахал и Стела от X factor

В края на работната седмица и в началото на най-женския месец ще честитим рождения ден на един любимец на готвещата част от женското съсловие – сладкодумния Ути Бъчваров. От Бойка Кючукова ще научим най-важното от за мартенските традиции и какава сила се крие в червено-белите ни талисмани.   Зорница Аспарухова отново ще е... прочети още »
27.02.201316:25

В четвъртък Ива честити рождения ден на Джоко Росич

В четвъртък в "Ива от сутрин до обед" ще честитим рождения ден на каубоя на българското кино Джоко Росич и ще проверим как звучи оловният му глас навръх 81-вата му годишнина. В "Трима мъже край люлката” на първа позиция ще люшка журналистът, юрист и преводач Ахилеас Лилов, който от съвсем скоро е горд татко на малката... прочети още »
26.02.201314:16

В сряда на гости на Ива ще бъде Атанс Янкулов

В сряда, в "Ива от сутрин до обед" ще честитим рождения ден на любимеца на българските рокаджиии Атанас Пенев, или, както всички си го знаем - Наско от БТР.  Още един Наско, но Янкулов ще присъства съвсем на живо в ефира ни, за да ни представи чудесната инициатива на един столичен клуб да си припомним култови изпълнения от... прочети още »
25.02.201315:54

Румънеца и Енчев с премиера в ефира на FM+

Във вторник ще честитим рождения ден на гласовития Борис Солтарийски, за да разберем как празнува един млад музикант 32-рия си рожден ден. Протестите на улицата  от последната седмица родиха и новата песен на Румънеца и Енчев, които питат луди ли са тези, които искат да останат тук - в тази държава. Луди или не - двамата рапъри ще... прочети още »