Ива от сутрин до обед

03.04.201311:54

Преслава и Ясен представиха при Ива най-любовния си сингъл

Поводът за гостуването на Преслава и Ясен от Група ТЕ е за да представят най-любовния си сингъл – "Обичай ме". Преслава и Ясен направиха една искрена изповед за музиката и емоцията, която я ражда - чуйте по-подробно в секцията "Подкаст".   Ива пък ги провокира да замълчат с пълна уста - вижте защо и... прочети още »
02.04.201316:33

Роро ще разкаже как да помогнем или да поискаме помощ

Коя беше най-комичната роля, изиграна на политическа сцена през изминалата година? Продължават нашите номинации съвместно със Сатиричния театър за наградите "Златен Кукерокон" и "Златен Кукеричан", които ще ви донесат билети за церемонията и спектаклите на сатирата.   Група ТE ще представят най-любовният си сингъл... прочети още »
01.04.201316:17

2 април е денят на детската книга и в студиото на FM+

Какво имат да кажат децата на България на всички граждани и политици? Това е голямата ни тема във вторник и ще я обсъдим заедно с Диана Вакарелска от УНИЦЕФ - организацията, която написа писмо до всички нас от името на 1 300 000 български деца.   "Къде са ми старите книжки, кажи ми, мой прашен сандък...." звучи в главата ми... прочети още »
29.03.201317:07

На 1 април Ива посреща в студиото Шкумбата

В първия ден от новата седмица, че и от новия месец, традиционно ще бъде шеговито, здравословно и…смешно.    Преди да се почерпим първоаприлски  с чувството за хумор на Димитър Туджаров – Шкумбата, ще пречистим натежели тела с детоксикиращите сокови режими на Стефи Божилова – психолог и специалист по йога... прочети още »
28.03.201315:12

Започва гласуването за наградите "Кукеричан" при Ива!

От петък започваме да гласуваме за наградите "Кукеричан" на Сатиричния театър, които ще бъдат дадени за "особено комични заслуги в обществения и културния живот”. Започваме с първата категория - "Общество" и очакваме вашите номинации за това кой се вихри най-запомнящо се, но и предизвикваше главно смях на... прочети още »
27.03.201319:21

Нещата, които ви правят уникални - а в FM+ ви носят и награда

Застраховател по образование, който гради кариера на десен бек и тайно пише романтични стихове - това не е ли невероятно интересна комбинация?    Най-важни щрихи, които правят човека уникалeн - изредете вашите три най-характерни и противоречеви черти и ще спечелите и останалите две покани за първия 4D филм на Хахаха Импро театър... прочети още »
26.03.201315:19

Има ли почва трибютът за Freddie Mercury от 1992 и у нас?

На кого сме верни – на любовта или на любовниците? На кого изневеряваме – на половинката или на себе си? Сложната плетеница от въпроси по темата ИЗНЕВЯРА ще започнем в разговора с психотерапевта Милена Манова, а през цялото шоу ще дискутираме с вас.   Магдалена Гигова се завръща в своята "Неохраняема зона" с... прочети още »
25.03.201322:34

Български 4D филм на 1 април с ХаХаХа Импро театър

"Влизаме в едно малко кафене, поръчваме си и сядаме на една маса. След нас влизат двама човека: - Пет кафета. Двете са за нас и три "висящи". Така започва историята на Тонино Гуера, който влизайки за по напитка в италианско кафене с заедно с Фредерико Фелини и Виторио де Сика открил солидарността на това да платиш кафе и за... прочети още »
22.03.201313:05

Филип Аврамов гостува на Ива в понеделник

В понеделник с помощта на актьора Филип Аврамов ще изпратим едно "Писмо до Америка”, което се надяваме да стигне и до нашия Иван Илиев, който вече повече от 10 години преследва своята американска мечта. Възможно ли е тя да покълне и на родна почва и  от никому неизвестен човек, да станеш любимец на публиката?   Такъв... прочети още »
21.03.201315:25

Калин Сърменов за чувството за хумор като лекарство

В петък директорът на Сатичния театър - Калин Сърменов ще ни накара да се замислим дали умеем да използваме чувството си за хумор като лек срещу болките в обществото ни, и ще представи номинациите за първите по рода си комедийни театрални награди "Златен кукерикон 2013”.   С виртуозния Памбос ще ви поканим и на третия... прочети още »
20.03.201317:17

Часът на Земята на фокус в студиото на FM+

Пролетта вече е факт и няма как – ще се хванем за Зелено. За това ще помогне и Яна Събева от екологичната  отганизация WWF. От нея ще разберем защо е важно тази събота да почетем Часът на Земята и за малко да се лишим от електричество. Ще честитим рождения ден на един от най-свежо мислещите и говорещите анализатори у нас -... прочети още »