Ива от сутрин до обед

26.02.201314:16

В сряда на гости на Ива ще бъде Атанс Янкулов

В сряда, в "Ива от сутрин до обед" ще честитим рождения ден на любимеца на българските рокаджиии Атанас Пенев, или, както всички си го знаем - Наско от БТР.  Още един Наско, но Янкулов ще присъства съвсем на живо в ефира ни, за да ни представи чудесната инициатива на един столичен клуб да си припомним култови изпълнения от... прочети още »
25.02.201315:54

Румънеца и Енчев с премиера в ефира на FM+

Във вторник ще честитим рождения ден на гласовития Борис Солтарийски, за да разберем как празнува един млад музикант 32-рия си рожден ден. Протестите на улицата  от последната седмица родиха и новата песен на Румънеца и Енчев, които питат луди ли са тези, които искат да останат тук - в тази държава. Луди или не - двамата рапъри ще... прочети още »
22.02.201317:46

Ива ще търси път към супер-здравето със супер-храни

В понеделник ще честитим рождения ден на бунтарката в българската рок-музика Милена Славова и ще разберем останаха ли й нерви, след като дъщеричката й Куин се превърна от малко сладко бебе в Кралица на Белите. Ще преминем финалната права в играта Фешън Контрол, за да разберем най-накрая кой е новият Фешън Екперт според слушателския... прочети още »
21.02.201316:54

В студиото на Ива в петък гостува актрисата Виктория Колева

Животът ще бъде кино! Ще започнем с атмосферата преди Оскарите, очакванията, ароматите, трапезата, дрехите и трепетите преди раздаването на най-очакваните кино награди в света – директно за радио FM+ от LA ще предава Иван Илиев, а Ива запазва за себе си поддържащата роля. Животът като кино – това ще бъде голямата ни тема в... прочети още »