Ива от сутрин до обед

15.03.201316:11

Новата стара мода на четенето

В понеделник, в първия делничен ден на Великденския пост, ще пречистим мисли и тела, и ще разберем как медитация и движение се сливат в едно - в източното изкуство Тай-Чи. За него ще ни поговори треньорът по източни бойни изкуства Младен Младенов. С Жаклин Вагенщайн от издателство "Колибри” ще си поговорим за новата стара мода... прочети още »
14.03.201315:02

Скилър представя нов сингъл на живо в студиото

В петък ще потърсим авантюриста в себе си и ще ви попитаме кое е онова нещо, което бихте направили за пръв път в живота си, но досега все сте отлагали? По темата ще поговорим и с Петър Велчев, наричан още "Българския Толкин" – мореплавател, пътешественик и писател, той ще ни представи новата си книга "Кастинг за... прочети още »
13.03.201316:41

Велислав Павлов на живо в студиото на FM+

Утре, броени дни преди Христянския празник Сирни заговезни или накратко – Прошка, ще си поговорим за прошката като пречистване и за всичките й измерения. От Розмари Де Мео ще разберем какво наричания са правели българите на този ден и защо е важно изреченото да бъде сторено. В "Трима мъже край люлката” главна роля ще заеме... прочети още »
12.03.201314:37

ФСБ разказват на Ива за новия спектакъл "Вълче време"

В срада ще се опитаме да разберем променят ли се ролите на мъжа и жената от пещерно време, или все още много хора смятат, че "тате носи, а мама меси” и това е положението! Професионално наблюдение по темата ще сподели и психологът Борислава Крендева. Ще честитим рождения ден на една повече работеща, отколкото домакинстваща жена -... прочети още »
11.03.201315:15

Ива ще търси как да комуникираме с децата от Новата епоха

Във вторник двама от великите музиканти и артисти на нашето време - Al Jarreau и Liza Minnelli - ще получат заслуженото си "честит рожден ден” и ще си припомним едни от най-емблематичните им изпълнения. Как да комуникираме с децата от Новата епоха, по какво се различават от предишните поколения и как да разбираме техните... прочети още »
09.03.201321:07

Калин Вельов преподава уроци на Ива

В понеделник ще честитим рождения ден на една дама с кратко име и дълга биография. Тя е Ирра и освен, че пее чудесно, от 6 години е майка на 2 деца, а от известно време държи и книжарница в столицата. В коя от ролите й ще я сварим, ще разберем в понеделник. Ще научим и как етеричните масла и ароматерапията могат не само да стабилизират... прочети още »
07.03.201316:51

Петъкът идва с училище по флирт и прогнозата на звездите

В най-женския ден от най-женския месец ще честитим рождения ден на актрисата с най-женския прякор: Милена Маркова – Маца. Ще ви поканим и на училище по флирт, за да има после от кого да получавате цветя и дребни подаръци в малки кутийки, когато му дойде времето.   В АРТ зоната ни отново ще пристъпи Владо Трифонов, за да ни... прочети още »
06.03.201317:11

Митко Щерев и Илия Ангелов гостуват в студиото на FM+

В четвъртък ще честитим рождения ден на една жена, която стана известна благодарение на така тачения у нас поп-фолк, но доказа на всички, че може много и отвъд него - певицата Деси Слава. "Тримата мъже край люлката” ще бъдат водени от един от млад, но вече доказал се актьор - Кирил Бояджиев. За предизвикателството да дублираш... прочети още »
05.03.201316:28

Любен Георгиев за оптималния начин за намиране на работа

В сряда ще честитим 86 рожден ден на автора на "100 години самота” - Габриел Гарсия Маркес.  Латиноамериканският владетел на магическия реализъм вече написа едно предсмъртно писмо и мемоарите си, но животът очевидно го обича и продъжава да го радва с много години, роднини приятели и фенове. Ще се порадваме и на един наш,... прочети още »
04.03.201316:04

На гости ще бъде Евелина Павлова с по-добрите детски песни

Във вторник ще честитим рождения ден на драматурга и сатирик Христо Бойчев – един от тримата най-поставяни автори в Европа. Преди да обърнем специално внимание на най-добрите концертни версии на любими наши изпълнители в "Часът на музикалния редактор”. Ще разберем как се прави радио, което да е приятно за слушане от... прочети още »
01.03.201316:39

В понеделник Теодоси Спасов е рожденик, гостува Човекът-глас

В понеделник ще започнем седмицата като се опитаме да хванем неуловимия Теодоси Спасов, прелитащ между два балкански концерта и то навръх 51-вия си рождения си ден.  Ще разберем и що е то рейки и каква почва има то у нас в последните 13 години. За здравето като балансирана енергия ще си поговорим с Екатерина Стоянова  -... прочети още »