Ива от сутрин до обед

16.05.201317:46

На лов за духове в петък сутрин с Ива Дойчинова

  В петък хващаме камерата на лов за духове. Ако вие сте автор на клип за родния ви град - какво бихте заснели, за да хванете точно неговия дух?   За идеята ще ви вдъхнови и завърналия се преди дни от Куба Ивайло Стоименов, който участва в световно състезание за най-добър филм за Хавана. Вие първи ще видите неговото... прочети още »
15.05.201313:36

Григор Димитров празнува рожден ден с Ива Дойчинова

Преди нещо важно да се случи – някой някъде вече го е написал. И това не е сюжет на холивудски трилър, а част от българската реалност. Пророческия роман „Пролетта на емигрантите” на Калин Илиев – описва бунтовете, подслушванията, сблъсъка между президент и премиер от последните няколо месеца. Очавайте интервюто с... прочети още »
14.05.201313:14

Поли Генова ще брои до 3 в Ива от сутрин до обед

„Третата година носи една добра и една лоша вест. Добрата е, че – отвратена – жена ви напуска. Лошата, че започвате нова книга”. Това е едно от началните изречения в книгата „Любовта трае 3 години” на французина Фредерик Бегбеде, станала емблема за срока годност на любовната двойка. Вярно ли е това и... прочети още »
13.05.201313:37

Ива подгрява за концерта на Bon Jovi от сутринта

Някои срещи не са случайни! Във вторник важната дума е среща. Ако Майкъл Зукърбърг не беше срещнал едно момиче в колежа и не се беше влюбил в него –  фейсбук нямаше да съществува. Какво е нивото ви на пристрастеност към социалните мрежи и кое е по-вярно: че това е баш Биг брадър или свобода на словото в чист вид. Къде... прочети още »
10.05.201314:01

Ива Дойчинова се завръща към класиката в понеделник

В понеделник празнуваме добрия вкус и класиката. За какво бихте искали да се наречете „класик”? – пишете писма и картики на ръка, приготвяте храната лично, обожавате класическата музика или гледате некомерсиалното кино? Отново ще сложим закуска  точно в 9, когато продължаваме в ефир да разговора  с националния... прочети още »
09.05.201313:01

Музикален петък с "Ива от сутрин до обед"

На 10 май, но през 2007 г. Елица и Стунджи се класират за финалите на Евровизия – тогава тяхната песен Вода става 5-та в крайното класиране и бележи най-високият ни национален успех на конкурса. Точно затова 6 години по-късно ще се свържем със Стунджи и Елица, които вече са в Малмьо и репетират за второто си участие на конкурса с... прочети още »
08.05.201315:01

Празнуваме Деня на Европа с "Ива от сутрин до обед"

Утре, четвъртък - 9 май, Ива Дойчинова е подготвила още едно страхотно шоу от сутрин до обед. В денят на Европа ще направим прогноза за бъдещето на евро-съюза, използвайки техники от метеорологията, ясновидството, вътрешно чувство и разбира се – логика. Какво обединява младите в Европа и защо се случиха толкова много бунтове на... прочети още »
07.05.201310:59

Спомени за Чочо и в търсене на най-високия връх

В деня на поклонението на Чочо Попйорданов - 8 май, шоуто на Ива Дойчинова - "Ива от сутрин до обед" ще излъчи части от най-известните му изпълнения. Очаквайте гласа на невероятния актьор с ролите му на Македонски в "Хъшове", красавецът от сериала "Дунав мост", песни с НЛО и  интервюта.  На 8 май се... прочети още »
29.04.201316:01

Дони за "Фондацията”, която правят с Иван Лечев и Кирил Маричков

Най-доброто от най-доброто – това ще бъде последният работен ден преди дългите великденски празници! Започваме с въпрос към вас: ако трява да направите "дрийм тийм” от най-добрите български изпълнители, кого бихте включили?   Дони ще ни разкаже за проекта "Фондацията” и за мечтата, която обединява него,... прочети още »
26.04.201313:17

Предопределена ли е съдбата от звездите или зависи от собствените...

Доколко съдбата ни зависи от звездите и доколко от собствените ни усилия, творчество и решения? Това е въпросът ни към вас, а един от отговорите ще даде в специално интервю за "Ива от сутрин до обед” световноизвестният астролог Алън Оукън. Той е роден в САЩ, живее на о. Бали и успява да съчетае тайните на науката астрология с... прочети още »
25.04.201315:58

Кампанията "Празнични герои" стартира отново

Любовта отново става действие на Великден. Кампанията "Празнични герои" стартира отново като израз на  солидарност в началото на най-обичания християнски празник у нас. Ще разберете кои са личностите, които се включват активно в нея, възможно ли е 2000 семейства да получат великолепна коледна трапеза и какво ще се случи на... прочети още »