Ива от сутрин до обед

22.06.201713:42

Камелия Тодорова: "Банско Джаз фестивал съчетава почивката в...

"С Банско Джаз фестивал ще успеете да съчетаете почивката в планината с парти вечер. Точно това, че концертите ще бъдат на открито хората се веселят повече и преживяват хубави моменти.", каза певицата Камелия Тодорова, която бе гост в студиото на "Ива от сутрин до обед", за да ни каже повече подробности около тазгодишния... прочети още »
21.06.201713:01

Какво искат децата в едно семейство

В четвъртък се пренасяме в чудния свят на джаза с певицата Камелия Тодорова, с която ще си говорим за Bansko Jazz Fest.    Милена Родригес ще ни обясни какво искат децата в едно семейство, а Анастасия Карнаух ще ни представи поредната доза заглавия от проекта "300 любими книги". прочети още »
20.06.201716:36

Ако участвате в състезание за най-луда сватба, каква би била тя?

Ако участвате в състезание за най-луда сватба, каква би била тя? Това ви питаме в сряда, защото с Маги Гигова влизаме в сезона на сватбите и по-специално шантавите такива.    Малко преди това с група Парапланер ще представим първото издание на пловдивския рок фестивал Hills of Rock. прочети още »
19.06.201716:00

Как храним децата си от психологична гледна точка?

"Предварително ти благодаря" е мотото на тазгодишната кампания "От любов към живота", за която Люси Дяковска ще бъде наш гост след 11ч.    С д-р Владимир Божилов заедно ще изследваме произхода на времето.   А как храним децата си от психологична гледна точка е въпросът, на който Ваня Емилова ще ни... прочети още »
16.06.201714:51

Петя Великова за Международната лятна академия на изкуствата

В понеделник очакваме София Георгиева, която ще ни представи "Дъх и пламък", песен написана от Момчил Колев.    Стилиян Иванов ще ни потопи в мистиката на дервишите, а Петя Великова ще ни разкаже повече за Международната лятна академия на изкуствата.  прочети още »
15.06.201716:14

Актьорът Стоян Алексиев разказва за работата на дубльора

В петък влизаме в света на  киното с актьора Стоян Алексиев, с който ще си говорим за работата на дубльора, а веднага след това Зузи Аспарухова ще ни препоръча летните заглавия на женски филми, които си струва да видим.    Маги Джанаварова ще ни представи новата си песен "Сама", а за финал с Ива Тодорова... прочети още »
15.06.201714:43

Мария Касимова – Моасе: "Историите ми не са уникални, просто...

"Историите ми хич не са уникални. Просто имам дързостта да ги разкажа, както са.", каза Мария Касимова – Моасе, която гостува в "Ива от сутрин до обед", за да разкаже за книгата си "Близки срещи със смесени чувства", в която споделя истории около журналистическите си текстове, показвайки "другата... прочети още »
14.06.201714:39

Търсим отговор на не по-малко трудния въпрос - какво искат мъжете?

В четвъртък Мария Касимова–Моасе ще ни представи новата си книга "Близки срещи със смесени чувства".    С природозащитници ще говорим за превръщането на парк "Бедечка" в жилищен квартал, а Милена Родригес ще бъде при нас, за да си говорим за това какво искат мъжете.  прочети още »
13.06.201714:25

"За" или "против" легализирането на канабиса сте?

В сряда с Маги Гигова ще говорим за канабисът като лекарство, а вас ще питаме за мнението ви относно канабиса и неговото легализиране.    В 10 ч. очакваме актьорът Юлиян Рачков от театър "София", който ще ни разкаже за програмата на Откритата сцена на театъра, която отваря врати след 27 години пауза. прочети още »
12.06.201713:20

Дали уикендите поотделно укрепват една връзка или са предпоставка...

Във вторник ще ви попитаме дали мъжките и женски уикенди укрепват една връзка или са предпоставка за раздяла, защото след 11ч. това ще бъде темата  ни с Велина Томова.    Фигурата на бащата зад всеки успешен спортист ще бъде водеща в "Рицар без броня", където наш гост ще е Борис Колев, а заедно с Лили Георгиева ще... прочети още »
10.06.201710:58

Тодор Мангъров: 3200 км. с колело през Африка

В понеделник вдъхновяващият Тодор Мангъров ще ни гостува, за да ни разкаже как е изминал 3200 км. с колело в Африка.    Маги Пашова ще ни каже малко повече за родителската инициатива за добро хранене, а група Мерудия ще са при нас за да разкажат за предстоящия си концерт, както и новото си видео.  прочети още »