Ива от сутрин до обед

16.05.201714:47

Каква е вашата представа за сексапил?

Каква е вашата представа за сексапил? Това е въпросът, който ще ви зададем в сряда, защото с Маги Гигова ще говорим за Жан-Пол Белмондо, който на 84 години бе обявен за най-секси мъж във Франция.    Преди това очакваме режисьорът Зорница София, която ще покани всички хора с идеи на семинара "Как се прави нискобюджетно... прочети още »
15.05.201715:16

Най-често срещаните грешки при възпитаването на малки деца

Във вторник очакваме Ваня Емилова, с която ще разгледаме най-често срещаните грешки, които родителите правят при възпитаването на малки деца.    Ана Динкова отново ще ни преподаде няколко урока по етикет, защото този път ще говорим за това как да бъдем най-галантните гости на сватба.  прочети още »
10.05.201715:44

Стенли с нова банда и предстоящ концерт

В понеделник се превръщаме в културен афиш, защото Стенли ще ни гостува, за да ни представи новата си банда и предстоящия им концерт, а Лиза Шопова ще бъде при нас с пиесата "Всичко или нищо". прочети още »
09.05.201715:55

Колко часа сън на нощ са ни нужни наистина?

В сряда очакваме Ангел Ковачев, който ще представи своя пръв албум Небесен.    В неохраняемата зона на Маги Гигова ще говорим за съня и по колко часа е препоръчително да отделяме, за да бъдем свежи и енергични. прочети още »
05.05.201713:24

Има ли всеки рицар нужда от дама на сърцето си и как я избира?

Има ли всеки рицар нужда от дама на сърцето си и как той избира своята дама? Това е темата ни в "Рицар без броня", която ще обсъдим този вторник с Борис Колев от фондация "Бащинство".    Бойко Петков и Момчил Колев от група Клас ще представят своето ново ЕР, а Елена Немцова от ЕСПА ще покани всички... прочети още »
04.05.201716:18

Авионам и Емил разказват за създаването на фондация "Аз...

"Пилето, което казва Ку" е първият моноспектакъл на актьорът Иван Юруков, когото очакваме утре след 11ч. в нашето студио.    Авионам и Емил са евреи, които ще разкажат как и защо създадоха фондация "Аз обичам България", но преди всичко това Зорница Аспарухова ще представи втората част на "Пазители на... прочети още »
04.05.201715:56

Слави Ангелов за влиянието на фалшивите новини

"ЦУМ се превърна в място за записи и тайни срещи. Екип на "168 часа" направи репортаж в делничен ден и установихме как от 220 магазина в момента работят само 12.", каза Слави Ангелов, гл. редактор на вестник "168 часа", с когото поставихме като главна тема новините в новия брой на "168 час", последните... прочети още »
03.05.201716:18

Създайте своята фалшива новина и я споделете с нас!

В четвъртък ви приканваме да направите своята фалшива новина и да я споделите с нас, защото с журналистът Слави Ангелов ще говорим именно по тази тема.    Преди това при нас ще бъде Анастасия Карнаух, за да ни представи проектa "300 велики книги", а с Милена Родригес ще говорим за любовта в живота на хората с... прочети още »
02.05.201716:52

Коя необичайна рецепта за разкрасяване сте изпробвали върху себе си?

В сряда с Маги Гигова ще говорим за необичайните процедури за младост и разкрасяване от различни места по света.    Това ще бъде и темата ни на деня, защото ще ви попитаме коя е необичайната рецепта за разкрасяване, която сте изпробвали върху себе си.  прочети още »
28.04.201715:22

Д-р Влади Божилов разказва за космоса и как можем да оцелеем там

Във вторник очакваме нашите приятели от фондация "Майки за донорство", с които ще закрием тазгодишното издание на кампанията "Имаш ли дете".    С д-р Влади Божилов влизаме в космическото пространство и ще си говорим как можем да оцелеем там, а Стефан Щерев и Вили Прагер ще ни представят танцовия фестивал... прочети още »
28.04.201713:54

5 предизвикателства, които да изберете през месец май

Мария Ангеловa беше при нас в рубриката ни за пътешественици "Дим да ни няма", за да предложи 5 предизвикателства, с които да се захванем през месец май.   Първото е разходка с теснолинейка. Тя се движи от Добринище до Велинград, което са само 120км., но с нея се изминават за 5 часа. Изключително романтично и носталгично... прочети още »