Ива от сутрин до обед

12.06.201713:20

Дали уикендите поотделно укрепват една връзка или са предпоставка...

Във вторник ще ви попитаме дали мъжките и женски уикенди укрепват една връзка или са предпоставка за раздяла, защото след 11ч. това ще бъде темата  ни с Велина Томова.    Фигурата на бащата зад всеки успешен спортист ще бъде водеща в "Рицар без броня", където наш гост ще е Борис Колев, а заедно с Лили Георгиева ще... прочети още »
10.06.201710:58

Тодор Мангъров: 3200 км. с колело през Африка

В понеделник вдъхновяващият Тодор Мангъров ще ни гостува, за да ни разкаже как е изминал 3200 км. с колело в Африка.    Маги Пашова ще ни каже малко повече за родителската инициатива за добро хранене, а група Мерудия ще са при нас за да разкажат за предстоящия си концерт, както и новото си видео.  прочети още »
08.06.201712:16

"Театър на сетивата" организира сетивен йога уикенд

В петък Зорница Аспарухова ще ни представи три нови сериала, създадени по романи.   Михаил Димов, арт директор на "Театър на сетивата" ще ни представи програмата на театъра за юни месец, както и къде и кога можем да се потопим в един сетивен йога уикенд.    А Петя Кокудева ще ни разведе из Нова Зеландия след... прочети още »
07.06.201713:54

Константин Трендафилов: "Да пишеш на шльокавица е като да си...

"Да пишеш на шльокавица е като да си бъркаш в носа.", каза писателят Константин Трендафилов, който гостува при нас, за да си говорим за провокацията "Под игото" на шльокавица и за новия му роман "Затворисърце".    "Романът написах преди няколко години, но чак сега, след като вече имам аудитория... прочети още »
07.06.201713:31

Какво наистина искат жените?

В четвъртък се захващаме с вековния въпрос, на който дори Мел Гибсън не успя да отговори, а именно: Какво наистина искат жените? На помощ по темата ще дойде Милена Родригес.    Димитър Петров ще ни гостува, за да ни разкаже за възможността "Златната ябълка" да има свой пилотен епизод, а Теодора Гергова ще ни представи... прочети още »
01.06.201715:44

Учителят Ивайло Иванов представя проекта "Софийски училищни...

В края на седмицата учителят Ивайло Иванов ще ни разкаже за проекта "Софийски училищни медии", а със Зузи Аспарухова ще си говорим за летните блокбъстър заглавия.    В рубриката ни "Дим да ни няма" при нас ще е Яна Хитова, която ще ни разкаже малко повече за Хърватска.  прочети още »
01.06.201713:52

Милена Родригес: "Разсмеете ли жената, пътят към сърцето й се...

"Разсмеете ли жената, пътят към сърцето й се разчиства.", каза консултантът по успешни връзки Милена Родригес, с която си говорихме за свалките по учебник и "pick up" артистите в рубриката ни "Мъжът и жената ефективно".   "Мъжете, които практикуват pick up, са имали неуспешни взаимоотношения с жени... прочети още »
31.05.201714:03

Подробно за образователната платформа "Въведение в...

В четвъртък Ралица Найденова ще ни представи интерактивната книга "Приключенията на принцеса Точица".    Ще си говорим за образователната платформа "Въведение в изкуството", а Милена Родригес ще ни разкрие кои са свалките по учебник. прочети още »
30.05.201712:04

София става световната столица на виното

В сряда ще бъде пивко, защото с Ива Екимова ще си говорим за световната столица на виното – София.    След 11ч. влизаме в зона без охрана с Маги Гигова, която ще ни разкаже за еволюцията на бикините и как са се превърнали в "буркини". прочети още »
29.05.201713:57

„Изкуството е…” в "Ива от сутрин до обед"

Във вторник ще ви накараме да довършите изречението „Изкуството е…”, защото Нелиан Николова ще представи едноименния фестивал, който всяка година се провежда в гр. Монтана. Лиса Джерард и Петър Дундаков ще бъдат наши гости, а поводът е концертът „Мистерията на българските гласове”, който ще се състои на 6 юни в... прочети още »
26.05.201720:42

Началото на седмицата с "Ива от сутрин до обед"

В понеделник започваме с наболялата за сезона тема за алергиите с доц. Мария Стаевска, която ще ни каже и как да се отървем от тях. Вики от „Мастило” ще ни разкаже за първата по рода си площадка „Маргаритка”, където уредите за игра са с музикална насоченост, а за финал Георги Александров ще ни представи книгите,... прочети още »