Ива от сутрин до обед

09.03.201715:59

Чудовищата, които белязаха през годините световното кино

В петък със Зорница Аспарухова ще си говорим за чудовищата, които белязаха през годините световното кино.    С фотографa Минко Михайлов ще пропътуваме красиви кътчета от Лаос до Исландия, които е запечатал в красиви фотографии.    A преди това Емил Йорданов от Официалния клуб на Манчестър Юнайтед ще бъде наш гост,... прочети още »
08.03.201716:35

Колко сексуални партньора е прието да имаме през живота си?

В четвъртък започваме с любимото ни късо кино и една необикновена анимация "20 ритника", направена на таблет от Димитър Димитров.    В "Професия: Читател" Андрей Захариев ще представи последната си книга "До поискване", а Иглика Трифонова ще ни разкрие историята, която стои зад филма "Асансьор... прочети още »
08.03.201713:35

Любо Киров: "С този албум затварям един период от своето...

"С този албум затварям един период от своето творчество.", каза Любо Киров, който ни гостува, за да представи новия си албум Знам и ни изненада с новината, че на 10 ноември отново ще можем да го видим на живо в НДК.   "В него съм събрал 18 парчета от последните 16 години. Получи се една жестока ретроспекция, вдъхновена... прочети още »
07.03.201716:02

Любо Киров разказва за предстоящите си концерт и албум

В най-женския ден от годината започваме със Светла Тонева от чуждоезиков център БРАВО и рубриката “Are you talking to me”.    Любо Киров ще ни разкаже за предстоящите си концерт и албум, а Маги Гигова ще нахлуе без охрана, за да ни сподели кои са тайните професии на известните жени.  прочети още »
07.03.201714:24

Любка Биаджони: "Искам да напълня сърцата на българската...

"Имам честта тази година да се върна с моя оркестър "София Симфоникс" в Зала "България", където с две неверотни цигуларки ще представим концерт, наречен "Жените в музиката", каза първо в студиото на "Ива от сутрин до обед" баронеса Любка Биаджони, която гостува, за да ни разкаже за предстоящите си... прочети още »
06.03.201715:37

Как сами да създаваме щастието в и около нас

Във вторник с Велина Томова започваме физзарядка за щастие, защото ще говорим как сами да създаваме щастието в и около нас.    Борис Колев ще бъде гост в рубриката ни "Рицар без броня", а темата този път е по какво да разберем, че мъжът, когото обичаме, би могъл да бъде добър баща.    В 11ч. очакваме... прочети още »
06.03.201713:14

Стефан Вълдобрев: "По-възрастните са имали търпението да...

"Тази песен не е за любов" е парче, което е посветено на хората, които са създадени един за друг, но незнайно защо не са заедно. Това е нещо, което винаги ме карало да се замислям как по-възрастните от нас са имали търпението и желанието да изградят една здрава връзка въпреки всичко.", каза Стефан Вълдобрев, който ни гостува... прочети още »
02.03.201714:14

Официално стартираме новата инициатива - "Да обичаш е...

В понеделник с "Майки за донорство" официално ще стартираме новата ни съвместна инициатива - "Да обичаш е отговорност”.    И понеже любовта е това, което ни движи в нашия живот, Стефан Вълдобрев ще представи новата си песен "Тази песен не е за любов", посветена на нежната и романтичната... прочети още »
01.03.201716:25

Къде е границата между това да се харесваш и това да си нарцис?

Къде е границата между това да се харесваш и това да си нарцис, ще ни разясни Милена Родригес в рубриката "Мъжът и жената ефективно".    Диригентът на хор "Христина Морфова" Таня Никлева ще е при нас, за да ни разкаже за предстоящите им концерти, а с Гери Турийска и Ралица Найденова ще отворим пощенската... прочети още »
01.03.201714:21

Момчил Атанасов: "Като млади хора трябва да сме полезни за...

"Tрябва да посещаваме такива мероприяти, защото те дават идеи и добрина.", каза Марио Георгиев, който гостува заедно с Момчил Атанасов, за да разкажат за предстоящото трето издание на концерт-спектакъла "Нашето време",  който ще се проведе в театър "Сълза и смях" на 3-ти март.   "Неслучайно е... прочети още »
28.02.201715:19

Какво не достига на българските дизайнери, за да пробият на...

На първи март, освен, че ще се кичим с мартеници, в Неохраняемата зона на Маги Гигова ще си говорим за българските дизайнери и какво не им достига, за да пробият на световния пазар.   А Марио Георгиев и Момчил Атанасов ще ни представят "Нашето време" - концертът, който събира емблематични български песни на една сцена. прочети още »