Ива от сутрин до обед

26.07.201714:43

С Атанас Скатов по темата за веганството и алпинизма

В четвъртък Атанас Скатов ще бъде наш гост и заедно с него ще засегнем темата за веганството и алпинизма.    "Water of March" е името на новия проект на Живко Петров и Хилда Казасян, повече за парчето ще разбере след 11ч. от самия Живко Петров.    А преди това очакваме трите нови предложения на Анастасия... прочети още »
26.07.201710:08

Диа: ""Огън" е любовно заклинание, което...

"Огън" е любовно заклинание, което проработи", каза певицата Диа, която бе гост в студиото на "Ива от сутрин до обед", за да представи последното си парче, преплитащо в себе си фолклор и електронна музика.     "Винаги когато започна с писането на една песен, в главата ми изниква народна... прочети още »
25.07.201715:11

Функциите, които най-новите куфари притежават

Кои са функциите, които най-новите куфари притежават – това ще бъде темата ни с Маги Гигова в сряда след 11ч.    Преди това очакваме Светла Тонева от езиков център "Браво", която ще ни предложи интересен и забавен начин, по който да прекараме топлите дни в града, а именно - чрез учене на английски език. прочети още »
24.07.201713:40

Новите летни тенденции в интериорния дизайн

С лятото идва и сезонът на ремонтите и промяната на дома.    Точно за това във вторник архитект Николай Вълканов ще ни разкаже за новите летни тенденции в интериорния дизайн.    След 10ч. в студиото ни ще стане още по-горещо, защото Диа ще представи своето ново парче с етно елементи, "Огън". прочети още »
21.07.201713:42

Рисковете при сляпото следване на последната мода в храненето

В понеделник в "Здравето" с инж. Ивайла Сопотенска ще поговорим за рисковете, които поемаме чрез сляпото следване на последната мода в храненето.    Артистичният директор на ДНК Мира Тодорова ще представи образователната инициатива "Извинени присъствия", свързана с по-задълбочения интерес на учениците в... прочети още »
20.07.201713:14

"Дим да ни няма": най-добрите места за парашутизъм

В петък Зорница Аспарухова ще ни разкаже за срещата си с актьорите от "Валериан и градът на хилядите планети".    С Веси Бонева ще се впуснем на латино вълна с нейното ново парче "Сеньорита", а след  11ч. в "Дим да ни няма" Силвия Стоянова ще ни предложи най-добрите места за парашутизъм.  прочети още »
19.07.201715:15

Kак да се отделим от работното място и да почиваме без угризения

Знаеш ли как да си почиваш? Това ще бъде темата ни на разговор с консултанта по кариерно развитие Лили Георгиева, която ще ни даде няколко съвета за това как да се отделим от работното място и да почиваме без да изпитваме угризения.    С Николай Петков ще говорим за петицията за Ден на орела, а изд. Ерове ще представят книгата... прочети още »
19.07.201714:37

Меглена Антонова: "Тази година Rainbow Warrior се бори срещу...

"Корабът на Greenpeace носи името Rainbow Warrior и тази година ще направи своята обиколка в името на кампанията "Свободни от пластмаса". Очакваме го на бургаското пристанище на 5 август и във Варна на 11 август", каза Меглена Антонова, представител на организацията Greenpeace, която ни разказа подробности около... прочети още »
18.07.201714:00

Запознайте се с еко-кораба на Greenpeace, Rainbow Warrior

В сряда Меглена Антонова от Greenpeace ще бъде тук след 10ч., за да ни представи екологично съобразения кораб на организацията, носещ името Rainbow Warrior.    В "Неохраняема зона" Маги Гигова се завръща стремглаво от поредното си приключение и този път ще ни разкаже за приликите между Филипините и България.  прочети още »
17.07.201712:57

Вкусните рецепти, приготвяни в сериала "Приятели"

Във вторник в кулинарната ни рубрика ще ви предложим вкусни рецепти, приготвени в обичания от всички комедиен сериал "Приятели".     С Ваня Емилова в "Рицар без броня" главна тема отново ще бъде възпитанието на децата ни и защо е важно едно дете да се учи от малко на емоционална грамотност, и как да я изразява. прочети още »
14.07.201717:16

Ива...в началото на седмицата

В понеделник д-р Людмила Емилова ще ни даде съвети за това как да запазим доброто си здравословно състояние през лятото. Тоши, Кукушев, Каспър и Денчев ще представят в нашето студио съвместната им песен #Дъждобран, а преди 11ч. с дамите от видео канала „Мама миа” и Вики от група Мастило ще ни поканят на караоке конкурса... прочети още »