Ива от сутрин до обед

20.07.201713:14

"Дим да ни няма": най-добрите места за парашутизъм

В петък Зорница Аспарухова ще ни разкаже за срещата си с актьорите от "Валериан и градът на хилядите планети".    С Веси Бонева ще се впуснем на латино вълна с нейното ново парче "Сеньорита", а след  11ч. в "Дим да ни няма" Силвия Стоянова ще ни предложи най-добрите места за парашутизъм.  прочети още »
19.07.201715:15

Kак да се отделим от работното място и да почиваме без угризения

Знаеш ли как да си почиваш? Това ще бъде темата ни на разговор с консултанта по кариерно развитие Лили Георгиева, която ще ни даде няколко съвета за това как да се отделим от работното място и да почиваме без да изпитваме угризения.    С Николай Петков ще говорим за петицията за Ден на орела, а изд. Ерове ще представят книгата... прочети още »
19.07.201714:37

Меглена Антонова: "Тази година Rainbow Warrior се бори срещу...

"Корабът на Greenpeace носи името Rainbow Warrior и тази година ще направи своята обиколка в името на кампанията "Свободни от пластмаса". Очакваме го на бургаското пристанище на 5 август и във Варна на 11 август", каза Меглена Антонова, представител на организацията Greenpeace, която ни разказа подробности около... прочети още »
18.07.201714:00

Запознайте се с еко-кораба на Greenpeace, Rainbow Warrior

В сряда Меглена Антонова от Greenpeace ще бъде тук след 10ч., за да ни представи екологично съобразения кораб на организацията, носещ името Rainbow Warrior.    В "Неохраняема зона" Маги Гигова се завръща стремглаво от поредното си приключение и този път ще ни разкаже за приликите между Филипините и България.  прочети още »
17.07.201712:57

Вкусните рецепти, приготвяни в сериала "Приятели"

Във вторник в кулинарната ни рубрика ще ви предложим вкусни рецепти, приготвени в обичания от всички комедиен сериал "Приятели".     С Ваня Емилова в "Рицар без броня" главна тема отново ще бъде възпитанието на децата ни и защо е важно едно дете да се учи от малко на емоционална грамотност, и как да я изразява. прочети още »
14.07.201717:16

Ива...в началото на седмицата

В понеделник д-р Людмила Емилова ще ни даде съвети за това как да запазим доброто си здравословно състояние през лятото. Тоши, Кукушев, Каспър и Денчев ще представят в нашето студио съвместната им песен #Дъждобран, а преди 11ч. с дамите от видео канала „Мама миа” и Вики от група Мастило ще ни поканят на караоке конкурса... прочети още »
13.07.201715:31

В очакване на новия Game of Thrones

В петък със Зузи Аспарухова ще си говорим за предстоящия нов сезон на хитовия Game of Thrones, както и за новите сериали, които излизат през лятото. Ива и Яна от фондация B-CAUSE ще ни представят безплатната приключенска академия, която организират, а група ЛаТиДа ще ни гостуват с чисто новата си песен „Чао, чао”. прочети още »
12.07.201713:58

Кое е нещото, което ви влияе най-много?

Кое е нещото, което ви влияе най-много? Това е темата ни в четвъртък, защото с психологът Пламен Димитров ще изследваме онова влияние, което оформя поведението ни без да го осъзнаваме. Анастасия Карнаух ще е при нас с поредното предложение от проекта „300 любими книги”, а новата песен на група Airbag ще ни представи Николай Славов прочети още »
11.07.201716:14

Васил Петров в "Ива от сутрин до обед"

В сряда в студиото на Ива Дойчинова ще вали изкуство! Ива и нейният гост Васил Петров  ще си говорят за джаз феста в Банско, а Ники Стоичков ще ни разкаже за турнето за къси филми на NoBlink Media. Светла Тонева от чуждоезиков център „БРАВО” ще ни научи на няколко английски идиома и техните значения. прочети още »
05.07.201714:59

Какво да (не) правим на плажа, или кои са добрите плажни маниери

Какво да не правим на плажа, или кои са добрите плажни маниери, ще ни каже в четвъртък специалистът по етикет Ана Динкова.    Анастасия Карнаух и Александър Радев ще ни представят чисто новия литературен клуб "Читател", а с Темз Арабаджиева ще препоръчаме три книги, които да бъдат вашата лятна компания. прочети още »
04.07.201716:21

Мит ли е сексуалната мощ на българина?

Мит ли е сексуалната мощ на българина? Отговорът на този въпрос, чисто научно, ще ни даде Маги Гигова в своята "Неохраняема зона".   Александър Хаджиев ще бъде при нас, за да ни представи арт фестивала "180 градуса", който изследва нови модели на изразяване в изкуството. прочети още »