Предупредиха Риана да намали купоните

Шведските лекари на Риана (Rihanna) посъветваха певицата да кара по-полека с партитата и да ограничи нощните си преживявания, съобщават американските таблоиди, позовавайки се на запознати източници.

Изпълнителката на "Cheers (Drink to That)" бе принудена да отмени участието си в Малмьо, Швеция, тъй като се наложи да бъде хоспитализирана по спешност. След като бе прегледана обстойно, екипът от лекари изрази тревога, че звездата си почива твърде рядко.

"Батериите на Риана са изпразнени, но тя ще продължи да излиза и живее живота си", сподели близък до чаровницата източник. "Тя няма никакво време за почивка. Прекарва по-голямата част от деня си в студиото, на сцената или в клубовете. Лекарите се тревожат, че ще прегрее. Нуждае се от малко почивка, иначе ще стане по-уязвима за болестите", разкри още приятелят на певицата.

Припомням, преди няколко дни певицата успя да шокира феновете си за пореден път, като я хванаха да пуши трева в меката на
канабиса - Холандия. Неотдавна Риана скандализира фермер като засне клип полу-гола в нивата му, а после изненада и публиката с наркоманските и пиянски сцени в "We Found Love". Последно, заради здравословното си състояние звездата отмени шоуто си в Малмьо.
 

Свързани новини

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ново 20

21.04.2022

Двойката е все така заедно

20.04.2022

Бременната Риана на корицата на Vogue

13.04.2022

Риана ще стане майка

01.02.2022